Skip to content
55 creative business school - men styling - Yce sidibeh

Yce Sidibeh, kleren maken de man

Yce Sidibeh, kleren maken de man

Wat zijn de etiquettes voor het dragen van een pak? Hoe strik je een stropdas op de juiste manier? Welk overhemd of shirt past bij het pak? Welke pasvorm sluit aan bij de klant? Bij 55 Creative Business School word je een expert op het gebied van trends, kleuren en figuren en leer je zowel mannen als vrouwen van stylingadvies te voorzien. Yce Sidibeh is een van de weinige stylisten die zich volledig focust op men styling. Deze expert leert als geen ander onze Allround Styling studenten alle facetten van men styling. Van de etiquettes voor een pak tot het knopen van een stropdas.

Wie is Yce Sidibeh?

Yce Sidibeh is personal stylist van bekende mannen uit de televisiewereld zoals Kenneth Perez, Jan Joost van Gangelen en Hedwiges Maduro, maar ook John van den Heuvel en Lange behoorde tot haar vaste klantenkring. Ze deelt haar kennis in haar boek ‘Zit mijn jasje goed?’ en in gastlessen bij onder andere 55 Creative Business School.

Men styling met Yce

Als allround stylist is het belangrijk dat je ook een man van kledingadvies kan voorzien. Men styling is een vak op zich. Yce vertelt uitgebreid over haar carrière in men styling en legt uit waar een goed maatpak aan moet voldoen.

55 creative business school - men styling - Yce sidibeh - learn from the best
55 creative business school - student - men styling - allround styling

Bij een gastles men styling mogen een stropdas, colbert en manchetknopen natuurlijk niet ontbreken! Yce neemt alle items mee om een man goed te kleden. De jongens uit de klas mogen een dagje model staan. Zo zie je goed wat bepaalde kledingkeuzes voor effect hebben op de man. Ook gaan alle studenten aan de slag met het knopen van een stropdas. Vanaf nu geven onze studenten je graag advies met de kennis die zij hebben opgedaan tijdens de gastlessen van Yce!

Wil jij ook les krijgen van onder andere Yce Sidibeh en onze andere inspirerende masters? Bekijk hier ons opleidingsaanbod.

55 creative business school - Yce sidibeh - men styling - learn from the best
Other stories
Other stories
Lonneke's five favorites

Lonneke's five favorites

Mode-en celebrity stylist Lonneke Nooteboom ontwikkelde haar inmiddels welbekende Lonneke methode en groeide uit tot een ondernemende fashion influencer. Onlangs…
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.