Skip to content

The results: Studio Shoot

The results: Studio Shoot

Na alle voorbereidingen was het zover! De cursisten Fashion Styling  kwamen bepakt en bezakt binnen bij de studio van Ernstige Zaken. Het was tijd voor de studio shoot.

Style School ByDanie regelde de studio, fotograaf, hair & make-up artist en het model. De cursisten zorgden voor een goed uitgewerkt concept met moodboards, kleding en accessoires. In samenwerking met top fotograaf Martijn Senders, visagiste Christel Man en modellen van New Generations Model Management waren de cursisten verantwoordelijk voor hun eigen beeld, met het thema Abstract Shapes.

De resultaten van deze shoot vind je in de portfolio’s van onze cursisten. Zij bouwen namelijk tijdens de 13-weekse cursus Fashion Styling aan een goedgevuld boek met diverse beelden. Hiermee kunnen de cursisten aan belangrijke kopstukken uit het stylingvak – zoals fashion directors van merken en magazines – laten zien wat ze in huis hebben.

Fotografie Martijn Senders, Haar en make-up Christel Man, Modellen New Generations Model Management.

Met dank aan Pascal-Joël Weber en Ernstige Zaken Studios.

Rachel Tzehaye

Loredana Onciul

Dilana Nelson

Lexie Louwerens

Marjolein Kaipatty

Anniek Geise

Evelien van Muijlwijk

Suzanne van Nunen

Timothy Molly

Burcu Birik

Julia Klomp

Oona de Koning

Dewi Tiggelaar

Other stories
Other stories
NEW SCHOOL YEAR STARTS IN STYLE

NEW SCHOOL YEAR STARTS IN STYLE

Holidays are over! Vandaag begint een nieuwe lichting studenten aan de jaaropleiding Allround Styling. Enthousiast, vol energie en klaar om…
55 TALENT SAM BACKSTAGE BIJ SHOW 1/OFF

55 TALENT SAM BACKSTAGE BIJ SHOW 1/OFF

Backstage report: 55 student Sam over zijn ervaring als dresser bij de show van 1/OFF Wat leuk dat je als dresser…
It's graduation day!!

It's graduation day!!

Na een fantastisch schooljaar bij 55 nemen onze studenten hun diploma in ontvangst. Stralende gezichten, trotse familie en vrienden, een…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.