Skip to content

Success Story: Pip Peters

Success Story: Pip Peters

Bye schooldays, hello Grazia en Marie-Claire. Pip weet wat ze wil en heeft de potentie om het ver te schoppen in de stylingwereld. We interviewden styling star Pip Peters over haar dromen.

Vertel, wie ben jij?

Pip, 19 jaar, working on my goals 😉

Wat is jouw droom?

Mijn droom was, en is nog steeds, om fashion styliste te worden. Zelf kom ik uit Nijmegen en had ik totaal geen connecties in de high fashion wereld. Deze school leek mij daarom het perfecte begin van mijn avontuur.

Waarom styling?

In styling kan ik mijn creativiteit volledig kwijt. Vanaf concept tot aan het eindproduct, het hele proces vind ik super fijn om mee te maken. Hoe een idee of fantasie tot leven kan komen vind ik heel bijzonder. Het geeft een kick om je eigen werk te zien!

Wat ben je na de opleiding gaan doen?

Na de opleiding ben ik stage gaan lopen bij een bekende tv stylist. Dit was een onwijs leerzame periode voor mij en ik ben heel dankbaar dat zij mij, van dichtbij, de kneepjes uit het vak heeft bijgebracht.

Wat doe je op dit moment?

Op dit moment ben ik Fashion Assistant bij Marie Claire en Grazia. Ik ben verantwoordelijk voor alle shoppings in beide bladen. Het is heel cool om de tijdschriften met mijn werk in de winkel te zien liggen. Het team bij Pijper Media is super lief en leuk, dat is heel fijn werken. Ik krijg heel veel kansen hier die mij, hopelijk, verder gaan brengen in het styling vak.

Wat heb jij geleerd en waar wens jij te zijn over 5 jaar?

De school heeft mij heel veel kansen en mogelijkheden geboden. Ik heb de juiste mensen mogen leren kennen, de do’s en don’t gehoord en een kijkje gekregen in de fashion wereld. In de praktijk leer je natuurlijk pas echt hoe het er aan toe gaat, maar de school heeft mij hierin al een realistisch beeld laten zien, waardoor ik goed voorbereid was. Je hebt, na de opleiding/cursus, dus altijd een stapje voor. Over 5 jaar hoop ik dat ik in NYC woon en werk als Fashion Stylist. Grote dromen, I know, maar ik wil hier wel voor gaan.

Ook starten met een opleiding op onze school en in de voetsporen van onze succesvolle studenten treden? Klik hier voor het cursusaanbod.

Other stories
Other stories
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Results: Commerciële Shoot van Allround Fashion Styling

Results: Commerciële Shoot van Allround Fashion Styling

Bij de opleiding Allround Fashion Styling gaan de studenten commerciële beelden stylen voor H&M en doen ze ervaring op in…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.