Skip to content

Student spotlight: Nilse

Student spotlight: Nilse

In de Student Spotlight leer je de studenten van 55 Creative Business School kennen. Zij vertellen alles over hun loopbaan, hun passie voor mode en ervaringen met de Style School. Vandaag is het de beurt aan Allround Mode Styling student Nilse.

Ik heet Nilse van Deursen, mensen denken dat ik heel serieus ben maar ik kan ook best heel gek zijn. Ik heb een grote fantasie en kan hier helemaal in opgaan. Ik ben een open boek en hou van kletsen. Als ik iets iets heel graag wil dan ga ik er voor de volle 100% voor. Daardoor ben ik soms iets te perfectionistisch. Ik ben verslaafd aan goede series kijken en online shoppen.

wat is jouw signature style?

Ik heb niet één stijl. Ik houvan verschillende stijlen zoals streetstyle, western, mix&match. Ik ben niet vies van een kleurtje en draag graag kleding oversized.
 

WAAROM HEB JE VOOR 55 GEKOZEN?

Ik wilde altijd al graag een mode-opleiding volgen maar kon nooit de juiste vinden. Ik wist niet precies welke richting ik op wilde in de mode. Toen ik de open dag van 55 had bezocht werd het mij meteen duidelijk; ‘dit is dus wat ik zoek’! Ik ben nog steeds heel blij met mijn keuze. De lessen zijn super leerzaam en inspirerend. Ik voel me bij 55 echt op m’n plek.

Wat maakt deze school zo leuk?

Dat ik mijn creativiteit en fantasie kwijt kan. Er is geen dag hetzelfde!

Welke stylist inspireert jou?

Er zijn heel veel stylisten die mij inspireren. Maar Educator Suuz Bisschop is mij wel erg bijgebleven. Na haar les zit ik altijd bomvol inspiratie. Ik kijk daarom ook altijd uit naar haar lessen!

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Ik zie mezelf dan werkzaam in de mode-industrie. Ik reis dan de hele wereld over voor mijn super drukke en variërende baan als Allround Stylist. Ik heb dan een leuk gezin en woon buiten de stad op een wat rustigere plek met veel natuur. Als ik thuis ben is er ruimte voor rust en ontspanning!

Net zoals Nilse aan de slag met je passie voor styling? Schrijf je hier in voor de jaaropleiding Allround Styling op 55. It’s never too late to follow your dream!

Other stories
Other stories
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Results: Commerciële Shoot van Allround Fashion Styling

Results: Commerciële Shoot van Allround Fashion Styling

Bij de opleiding Allround Fashion Styling gaan de studenten commerciële beelden stylen voor H&M en doen ze ervaring op in…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.