Skip to content
lisa-homans-student-55creativebusinessschool-studentspotlight

Student Spotlight: Meet Lisa!

Student Spotlight: Meet Lisa!

De masterclass van Yeliz Çiçek is een life changing moment voor Lisa Homans. Dankzij haar weet Lisa wat zij wil: creative director worden voor een modeblad! Ze volgt de opleiding Allround Styling en schrijft zich dankzij Yeliz in voor een bachelor Communicatie. Haar vrienden en familie omschrijven Lisa als zorgzaam, vrolijk, creatief en erg ondernemend. Waar ze groot fan van is? Ganni! Get to know Lisa!

Wat is je favoriete item in je kledingkast?

“Mijn paarse vest van Kiro by Kim, maar ook mijn roze jurkje van Ganni! Deze items zijn gewoon typisch Lisa. Vrolijk en gezellig.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Ik ben heel graag met mijn vriend op stap. Ook breng ik graag tijd door met vrienden en vriendinnen. Daarnaast kan ik echt genieten van alleen shoppen. Dit werkt lekker therapeutisch voor mij.”

Lisa Homans 55 Creative Business School student spotlight allround styling student

Waar houd je het meest van?

“Van eten! Je mag mij echt wakker maken voor een frikandel speciaal. Maar ook van naar school gaan! Ik vind deze opleiding zo leuk. Ik vind het erg belangrijk dat je probeert om elke dag bezig te zijn met dingen die je heel erg leukt. Daar wil ik mijn boterham mee verdienen.”

Wat is je guilty pleasure?

“Het Huis Anubis! Ik ken alle nummers uit mijn hoofd en heb voor de achtste keer alle 404 de afleveringen gekeken. Echt een jeugdsentiment!”

Wat vond je tot nu toe het leukste bij 55?

“Dat vind ik heel moeilijk, ik vind echt alle vakken binnen styling leuk. De masterclass van Yeliz heeft wel echt mijn ogen geopend. Yeliz heeft er voor gezorgd dat ik weet wat ik wil gaan doen. Zo heb ik mij ingeschreven om na deze opleiding de bachelor communicatie te gaan doen. Het lijkt mij namelijk fantastisch om creative director voor een modeblad te worden. Dit heeft Yeliz in mij naar boven gehaald tijdens haar masterclass. Een Life-changing moment! Alle opdrachten zijn zo leuk en praktijkgericht, het is moeilijk om eén ding te benoemen wat er bovenuit springt.”

Hoe is je passie voor styling ontstaan?

“Toen ik nog op de basisschool zat, kleedde ik mij altijd iedere middag om in de pauze. Ik wilde niet de hele dag in dezelfde outfit lopen. Ik legde in de middag allemaal setjes klaar. Sinds jongs af aan zit het er al in. Ik vond het toen al heerlijk om met styling bezig te zijn.”

Met of voor welke designer, merk of bedrijf zou je willen werken?

“Ik ben groot fan van Ganni! Het lijkt mij zo tof om met of voor het merk Ganni te werken.”

Wat staat op jouw bucketlist?

“Ik zou heel graag New York eens bezoeken. Het hele wereldje daar trekt mij aan, ook omdat er een grote fashion-industrie is. Dit zou ik graag eens willen beleven.”

Als je een dag iemand anders kon zijn, wie ben je dan?

“Op werkgebied zou ik Yeliz Çiçek zeggen, omdat ik vind dat zij een fantastische functie heeft en mij hiermee zo inspireert.”

Mijn droom is om..

“ervoor te zorgen dat ik over een paar jaar een baan heb waar ik echt ongelofelijk veel plezier en voldoening uit haal. Ook vind ik het belangrijk dat ik gelukkig ben en hoop ik nog steeds samen te zijn met mijn vriend. We hopen over 10 jaar onze eigen woning te bouwen. En om niet te vergeten is het mijn droom om mij verder te ontwikkelen in mijn styling wereldje.”

Net als Lisa alle facetten van het stylingvak leren en leskrijgen van onder andere Yeliz Çiçek? Bekijk hier de opleiding Allround Styling.

Other stories
Other stories
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Wat ga jij doen na de zomer?

Wat ga jij doen na de zomer?

Ben je net of bijna geslaagd, heb je een tussenjaar of ben je je aan het oriënteren op verschillende studies?…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.