Skip to content
stephanie broek 5 favorites 55-creative-business-school

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten bij 55 Creative Business School. Ze vertelde de Allround Styling studenten alles over haar loopbaan, het werken op een moderedactie & haar ervaring op het gebied van social media. Stephanie is zelf actief op Instagram en weet als geen ander waar en bij wie je online inspiratie vandaan kunt halen. Ze deelde met ons vijf influencers die zij tof en inspirerend vindt. Benieuwd naar deze inspiring influencers? Scroll dan snel door!

@nadia_gohar

De Egyptische kuynstenares Nadia Goher is gevestigd in Toronto, waar haar mixed media-praktijk elementen van beeldhouwkunst, video, schilderkunst en fotografie combineert om thema’s als identiteit, migratie en diaspora te verkennen. Ze vindt schoonheid en inspiratie in alledaagse voorwerpen en decor. Haar Instagrampagina staat dan ook vol met artistieke en inspirerende beelden uit het dagelijkse leven. Van eten, bloemen en gebouwen tot aan kunst en haar outfits. Nadia posts it all!

@tylynnnguyen

TyLynn Nguyen is een model, moeder van drie kinderen en de creatief directeur en ontwerper van haar gelijknamige lingeriebedrijf. Op de universiteit vond ze haar liefde voor lingerie door met een professor te praten over het belang van innerlijke schoonheid en wat het betekent om voor jezelf te zorgen en lief te hebben. Ze zet zich dan ook in voor onderwerpen als self-love. Ze is een plaatje om te zien en haar Instagrampagina bevat mooie beelden van haar modieuze outfits, haar familie en zichzelf.

 

@majawyh

Maja Wyh heeft van visuele curator haar fulltimebaan gemaakt door outfitfoto’s & polaroids te plaatsen met daarbij een fijne selectie van kunst en architectuur. Door haar vrije, soms boy-ishe stijl trok ze de aandacht van haar grote, groeiende Instagram-aanhang. Door alle gelijkheid en perfectionisme gecreëerd op Instagram is ze een zeldzaam fenomeen van een eigen artistieke stijl. Alleen al door haar content te zien, kun je haar creativiteit en interesses zien. Met haar unieke stijl en oog ziet haar Instagrampagina er op een top uit, een feestje op naar te kijken.

@suzannekoller

Suzanne Koller is een modestylist en artdirector uit Parijs. Ze liep stage bij verschillende modebladen, waaronder Elle en French Glamour. In 1993 richtte ze met een partner het creatieve bureau Petronio Associates op, waar ze werkte aan de branding en marketing van luxemerken, van Chanel en Louis Vuitton tot Prada en Saint Laurent. Dit werd een jaar later gevolgd door de lancering van de tweejaarlijkse publicatie over cultuur en mode, Self Service. Sinds februari 2017 is Suzanne Fashion Director van M le Magazine du Monde. Haar ervaring on de modewereld en gevoel voor fashion spat van haar Instagrampagina af. Echt een must follow voor fashion inspiratie.

@greceghanem

De influencer Grece Ghanem laat zien dat in welk decennium je ook geboren bent, je neon broeken en zebra tops gewoon kunt aantrekken. Een vrouw die verliefd is op kleuren en vrouwelijkheid. Ze is iemand om door geïnspireerd te worden, omdat haar stijl altijd on point is en ze draagt waar zij zich sterk en goed in voelt. Met haar Instagramaccount geeft Grece een voorbeeld aan andere vrouwen van haar leeftijd, because Style has no age. Op haar Instagram deelt ze haar outfits en laat ze zien dat kleding je kracht en vreugde geven.

Other stories
Other stories
Wat kun je doen met Allround Fashion Styling?

Wat kun je doen met Allround Fashion Styling?

Omdat we regelmatig de vraag van ouders krijgen wat je allemaal na de opleiding kunt doen als Allround Fashion Stylist,…
Help, hoe overtuig ik mijn ouders?

Help, hoe overtuig ik mijn ouders?

Ok, ik ben overtuigd om een opleiding te doen bij 55, nu m’n ouders nog ;). Wij helpen je graag…
Introducing new video educator Daan

Introducing new video educator Daan

Alaia, Goldbergh, Bijenkorf, Hunkemöller, Harpers Bazaar en VOGUE, om er maar een paar uit zijn portfolio te noemen. De Amsterdamse…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.