Skip to content

Shooting day: still styling

Shooting day: still styling

Het blok Fashion Styling is voor de Allround Styling cursisten van start gegaan. En dat begon meteen goed. De studenten gingen namelijk aan de slag met still shooting. Zij hebben heel hard gewerkt om de sieraden van Bibi van der Velden mooi op beeld te zetten. Zo werkten de styling girls in duo’s om hun eigen concept tot leven te brengen. Hier is ons motto learning by doing ook van toepassing. Door het zelf te doen, leer je veel meer!

Studente Tess vertelt kort over haar eerste ervaring met still styling:

“Gisteren hadden we de still shoot. In duo’s moesten we een concept bedenken en zorgen dat we de sieraden van ontwerpster Bibi van der Velden zo mooi mogelijk in beeld brachten. Wat ik zo leuk vond aan de still shoot is dat het een hele andere manier van stylen is en dat je met kleine voorwerpen zoals sieraden heel creatief bezig bent!”

Other stories
Other stories
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Learn from the best! Vorige week stond Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van Linda Meiden voor de klas om onze Allround Styling studenten alles…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.