Skip to content

ROUTEBESCHRIJVING

Visit us

Visit us

Het is alleen mogelijk om onze school te bezoeken tijdens de open dagen. Tijdens de open dag proef je de sfeer van ons opleidingsinstituut, kan je werk van studenten bekijken en kun je vragen stellen aan aanwezige docenten en (oud)studenten. Meld je aan via de button.

adres

adres

55 CREATIVE BUSINESS SCHOOL
World Fashion Centre
Koningin Wilhelminaplein 1
WFC 4.03.11
1062 HG Amsterdam


Vanaf 10 januari 2022

55 CREATIVE BUSINESS SCHOOL
Media Park Hilversum
Witte Kruislaan 55a
1217 AM Hilversum

WORLD FASHION CENTRE

WORLD FASHION CENTRE

Het World Fashion Centre is een bedrijvenverzamelgebouw met vier torens. 55 Creative Business School is gevestigd in toren 4. Als je met je gezicht naar het World Fashion Centre staat is het de linker toren, te herkennen aan het vele spiegelglas. Dit gebouw heeft een eigen ingang/entree en receptie. In het weekend en avond is de receptie onbemand. Om het gebouw binnen te komen dien je aan te bellen bij de intercom naast de deur. Je kunt melden dat je voor 55 Creative Business School komt. Je wordt dan binnen gelaten. We bevinden ons op de derde etage tegenover de trap. Je kunt ook de lift nemen.

ROUTEBESCHRIJVING

ROUTEBESCHRIJVING

Auto
World Fashion Centre ligt dichtbij bij de ring van Amsterdam, A10. Vanaf afrit S106 volgt u de bewegwijzering naar het World Fashion Centre. 

Trein
Met de trein reis je naar NS-station Lelylaan. Het World Fashion Centre is dan op 10 minuten loopafstand.

Tram
De verbindingen met het centrum van Amsterdam zijn uitstekend. De haltes van de tramlijnen 1, 2 en 17 zijn op enkele minuten loopafstand.

Metro
De stations Heemstedestraat en Lelylaan van de metro ringlijn 50 van Teleport naar Gein zijn op loopafstand.

PARKEREN

PARKEREN

Je kunt het beste en goedkoopste parkeren in de grote overdekte parkeergarage van het hoofdgebouw van het World Fashion Centre; de parking van toren 1, 2 en 3. Toren 4 heeft geen publieke parkeergarage. Parkeer dus in de grote parking en loop vervolgens buitenom naar toren 4. De parkeergarage van het World Fashion Centre Amsterdam heeft 950 parkeerplekken. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn te vinden op het derde dek ter hoogte van toren 2.

Het tarief van de parkeergarage is €2,60 per 50 minuten met een maximum van *€18 per dag. De betaalautomaat van de parkeergarage bevindt zich in de centrale hal van het hoofdgebouw in toren 1. In het weekend en de avond is de draaideur van de hoofdingang gesloten. Je kunt aanbellen bij de intercom, je wordt dan via de zijdeur binnengelaten door de beveiliging. 

* Uitzondering: studenten van de jaaropleiding en masteropleiding kunnen tegen gereduceerd tarief parkeerkaarten aanschaffen bij de frontdesk van 55 Creative Business School.

Download hier de plattegrond voor de looproute van de parkeergarage naar de locatie

Newsletter

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de
55 Creative Business School!
Meet the team
Meet the team
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.