Skip to content

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items of accessoires. 

De Fashion & Media Styling cursisten gingen aan de slag met hun eigen still life beeld. Nu is het tijd voor de resultaten van deze shoot, waarbij fotograaf Rene Mesman de fotografie verzorgde en de cursisten begeleid werden door Koen T. Hendriks. Merken als Chanel, Jacquemus en Dior kwamen aan bod. Learning by doing! Zie hier welke stylist welk beeld creëerde.

ILSA WESTINGA

MAJA KNOPP

NATASCHA SIMMONS

ROMAISSA HAMMOUDANE

MAY PETERS

JENNIE HOLM-CHADID

LEYOZJANDRO CLEMENCIA

FLOOR DE KROM

SOPHIE VAN BURKOM

TRUUS WILTERDINK

QUINTY KLAASEN

RUBY MUIJS

Other stories
Other stories
Results studio shoot

Results studio shoot

Even geleden werden de cursisten Fashion & Media Styling uitgedaagd tijdens hun eerste professionele shoot. In onze studio gingen ze met een…
Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.