Skip to content

Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life shoot, ook wel product styling shoot genoemd. Dit jaar gingen de studenten aan de slag met Paul Warmer, één van de meest toonaangevende designerschoenenzaken van Nederland.

Shoot met een professioneel team

Onder begeleiding van stylist Suuz Bisschops ontwikkelden de studenten op basis van hun concept een moodboard en werd de shoot vervolgens voorbereid door het houden van een generale repetitie, een testhoot dus! De shoot zelf vond plaats in de studio van René Mesman. Spannend voor de studenten, want dit was hun allereerste shoot. Hoe werk je samen met een fotograaf? Hoe krijg je het beeld dat je voor ogen hebt?

Bekijk hieronder de geweldige resultaten die de studenten samen met René hebben neergezet:

Wil jij ook leren van een bekende stylist, aan de slag met een bekende fotograaf en zo al lerend een gaaf portfolio opbouwen? Join us, schrijf je in & learn by doing! Meer informatie vind je hier.

Other stories
Other stories
Leer jezelf beter kennen tijdens je opleiding

Leer jezelf beter kennen tijdens je opleiding

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal: goede communicatieve, sociale en culturele vaardigheden en samenwerken. In co-creatie met de…
new creatives graduated and ready!

new creatives graduated and ready!

Na een fantastisch schooljaar bij 55 nemen onze studenten hun diploma in ontvangst. Stralende gezichten, trotse familie en vrienden, een…
Wat ga jij doen na de zomer?

Wat ga jij doen na de zomer?

Misschien ben je net geslaagd, heb je een tussenjaar of ben je je aan het oriënteren op verschillende studies. Of…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.