Skip to content

Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life shoot, ook wel product styling shoot genoemd. Dit jaar gingen de studenten aan de slag met Paul Warmer, één van de meest toonaangevende designerschoenenzaken van Nederland.

Shoot met een professioneel team

Onder begeleiding van stylist Suuz Bisschops ontwikkelden de studenten op basis van hun concept een moodboard en werd de shoot vervolgens voorbereid door het houden van een generale repetitie, een testhoot dus! De shoot zelf vond plaats in de studio van René Mesman. Spannend voor de studenten, want dit was hun allereerste shoot. Hoe werk je samen met een fotograaf? Hoe krijg je het beeld dat je voor ogen hebt?

Bekijk hieronder de geweldige resultaten die de studenten samen met René hebben neergezet:

Wil jij ook leren van een bekende stylist, aan de slag met een bekende fotograaf en zo al lerend een gaaf portfolio opbouwen? Join us, schrijf je in & learn by doing! Meer informatie vind je hier.

Other stories
Other stories
Red carpet ready met de module video creatie

Red carpet ready met de module video creatie

Video is hard op weg de meest populaire vorm van marketing te worden. Uit recent onderzoek is gebleken dat consumenten…
Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

2023 is nog maar net begonnen en de Open Dagen stromen vol. Ben jij ook op zoek naar wat je…
Meet mentor Merel: "soft skills zijn onmisbaar"

Meet mentor Merel: "soft skills zijn onmisbaar"

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal in onze opleidingen. Goed kunnen samenwerken, anderen enthousiast kunnen maken voor je ideeën en…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.