Skip to content

RESULTS: COMMERCIËLE SHOOT

RESULTS: COMMERCIËLE SHOOT

En of we trots zijn op de resultaten van de eerste shoot van onze studenten Allround Styling! De nieuwe beelden van onze studenten Allround Styling blazen je omver.  De styling studenten mochten zich uitleven met de nieuwe spring/summer collectie van IBANA. Op de set was er een topvisagist aanwezig én fotograaf Martijn Senders stond weer achter zijn lens. Het is onwijs tof om te zien wat onze studenten tijdens hun eerste shoot al neerzetten. 

Wil jij in september ook starten met onze populaire jaaropleiding Allround Styling? De inschrijvingen  zijn al in volle gang! Klik hier voor meer informatie. 

DANI & DEVON

LOTTE & INGE

SILVIE & LAURA

WENDY & ISABELLA

JUSTINE & SOFIE

GULBA & VALENTINA

LISETTE & JASMIJN

Other stories
Other stories
It's graduation day!!

It's graduation day!!

Na een fantastisch schooljaar bij 55 nemen onze studenten hun diploma in ontvangst. Stralende gezichten, trotse familie en vrienden, een…
On the red carpet met Bjorn Franke

On the red carpet met Bjorn Franke

Onze Allround Styling studenten sluiten het schooljaar af met prachtige red carpet looks!  Ze shoppen een totale outfit voor elkaar…
Student Spotlight: Meet Felice

Student Spotlight: Meet Felice

Ze staat bekend als het ondeugende, chaotische en altijd blije meisje, is gek op moodboards creëren en wil de stylist…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.