Skip to content
Q&A met Yara Michels

Q&A met Yara Michels

Q&A met Yara Michels

Go getter Yara Michels kwam langs op onze School voor een Questions & Answers sessie met onze Allround Styling studenten. Student counselor Ingrid van Essen was aanwezig om de vragen die de studenten van tevoren hadden opgesteld aan Yara voor te leggen. Benieuwd naar wat er allemaal aan bod kwam? Scroll dan snel door.

Als online content maker, mode ondernemer en voormalig hoofdredacteur van LINDA Meiden is Yara Michels een ervaren spreker met veel passie en kennis over verschillende onderwerpen. Jonge vrouwen inspireren om het beste uit zichzelf te halen, dat is wat Yara Michels vooral doet. Dit behandelt ze dan ook via haar eigen kanalen. Ze begon een van de eerste mode blogs, we kennen haar van Instagram en YouTube en op haar 27ste  werd ze al hoofdredacteur bij Linda.meiden, wat haar de jongste hoofdredacteur in Nederland maakte. Nu heeft ze haar eigen bedrijf Ateljé, waarbij ze de meest toffe telefoonhoesjes ontwerpt en verkoopt.

Business tip: "Het belangrijkste is dat je kijkt waar er behoefte naar is in de markt. Zo kun je kijken waar je met je eigen passie en expertise een verschil kunt maken."

Yara is enorm gepassioneerd over het samenbrengen en inspireren van jonge vrouwen. Tijdens de Q&A heeft Yara vanuit haar eigen ervaringen met de studenten gedeeld hoe je van je passie en expertise een succes kunt maken en hoe je dit doet zonder aan jezelf voorbij te gaan. Ze gaf ook tips over het inzetten Instagram en hoe je de kunst van het combineren en verdelen van tijd onder de knie kunt krijgen.

Instagram tip: "Het hebben van een duidelijk thema is essentieel. Zorg voor een rode draad door je tijdlijn waar mensen voor terugkomen omdat ze weten wat ze kunnen verwachten."

Het enthousiasme en de openheid van Yara tijdens het beantwoorden van de vragen gaf een fijne sfeer en heeft de studenten hopelijk wat meer inzicht en een drijfveer gegeven voor de toekomst. Met een glimlach, frisse motivatie en nieuwe inspiratie verlieten de studenten het klaslokaal.

Wil je ook les krijgen van inspirerende masters uit het vak? En is fashion & styling helemaal jouw ding? Schrijf je dan hier in voor een van onze opleidingen of meld je aan voor een van de open dagen!

Q&A met Yara Michels
Q&A met Yara Michels
Q&A met Yara Michels
Other stories
Other stories
Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Bij de cursus Fashion & Media Styling gaan de cursisten beelden stylen voor High End Fashion Magazines en doen ze…
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.