Skip to content

Praktijkdag personal shopping bij Vandijk.

Praktijkdag personal shopping bij Vandijk.

De Personal Styling cursisten stonden weer op de winkel vloer bij Vandijk! Dit is fashion heaven voor stylisten-to-be; een prachtige winkel met veel mooie merken onder één dak. De ideale plek om te oefenen met personal shoppen. Onze cursisten krijgen de opdracht om zowel een man als vrouw te voorzien van een passend stylingadvies en toffe looks bij Van Dijk. Learn by doing!

Tijdens de personal shopping dag leer je hoe je samen met een klant op zoek gaat naar de beste sets, pasvormen en looks voor speciale gelegenheden. Het is belangrijk dat iedere outfit past bij de persoonlijkheid van de klant. Met het uitgebreide aanbod en de verschillende merken kunnen de studenten hun creativiteit bij Van Dijk erop loslaten. 

Iedere cursist trommelt een mannelijke en een vrouwelijke klant op voor een personal shopping sessie. De studenten en hun klanten worden vriendelijk ontvangen door het behulpzame personeel van Van Dijk. Na een kop koffie bij hun sfeervolle brasserie, een rondleiding door de winkel en met de nodige informatie op zak kan de Personal Styling experience beginnen. 

Struinend door de rekken met kleding van onder andere Isabel MarantNA-KDScotch & Soda en AMI Paris stellen de studenten verschillende type looks samen. Van een dagelijkse, casual look tot een classy outfit voor een speciale gelegenheid. Personal Stylist Yvon Kassies geeft feedback bij het stylen van de vrouwelijke klanten en mannenstyling expert Yce Sidibeh bij de mannelijke klanten. Dankzij hun jarenlange ervaring als personal stylist geven zij de studenten de nodige tips en tricks. Learn from the best!

We zien veel gave looks voorbijkomen en zijn onwijs trots op onze cursisten! Door het uitvoeren van een praktijkgerichte opdracht en het samenwerken met de beste stylistes in personal styling en mannen styling was het een inspirerende dag! 

Wil je ook graag mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Volg je het liefst de modetrends op de voet en laat je graag mensen stralen? We zien je graag bij onze Reality School! Bekijk hier de cursus Personal Styling.

Other stories
Other stories
Heb jij al een social brandbook?

Heb jij al een social brandbook?

Wil jij een sterk merk bouwen op social media? En je onderscheiden van je concurrenten? Social media branding is een…
5 tips to kickstart your design skills

5 tips to kickstart your design skills

Logo’s, magazines, posters, productverpakkingen, tijdschriften en advertenties, we zien grafisch ontwerp elke dag en overal om ons heen. Het is…
Where the jobs are: graphic design

Where the jobs are: graphic design

Met een basisopleiding graphic design heb je veel carrièremogelijkheden. Als je er even over nadenkt, is bijna elk door mensen…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.