Skip to content
Praktijkdag 55 Creative Business School - Van Dijk - Personal Styling

Personal styling in de praktijk

Personal styling in de praktijk

Deze week gaan de studenten Allround Styling aan de slag op de winkelvloer bij Van Dijk. Van Dijk is de fashion heaven voor stylisten-to-be; een prachtige winkel met veel mooie merken onder één dak. De ideale plek om te oefenen met personal shoppen. Onze Allround Styling studenten krijgen de opdracht om zowel een man als vrouw te voorzien van een passend stylingadvies en toffe looks bij Van Dijk. Learn by doing!

Personal shoppen bij van Dijk

Tijdens de personal shopping dag leer je hoe je samen met een klant op zoek gaat naar de beste sets, pasvormen en looks voor speciale gelegenheden. Het is belangrijk dat iedere outfit past bij de persoonlijkheid van de klant. Met het uitgebreide aanbod en de verschillende merken kunnen de studenten hun creativiteit bij Van Dijk erop loslaten.

Iedere student trommelt een mannelijke en een vrouwelijke klant op voor een personal shopping sessie. De studenten en hun klanten worden vriendelijk ontvangen door het behulpzame personeel van Van Dijk. Na een kop koffie bij hun sfeervolle brasserie, een rondleiding door de winkel en met de nodige informatie op zak kan de Personal Styling experience beginnen.

Struinend door de rekken met kleding van onder andere Isabel Marant, NA-KD, Scotch & Soda en AMI Paris stellen de studenten verschillende type looks samen. Van een dagelijkse, casual look tot een classy outfit voor een speciale gelegenheid. Personal stylist Liselotte Admiraal geeft feedback bij het stylen van de vrouwelijke klanten en mannenstyling expert Yce Sidibeh bij de mannelijke klanten. Dankzij hun jarenlange ervaring als personal stylist geven zij de studenten de nodige tips en tricks. Learn from the best!

We zien veel gave looks voorbijkomen en zijn onwijs trots op onze Allround stylisten! Door het uitvoeren van een praktijkgerichte opdracht en het samenwerken met de beste stylistes in personal styling en men styling is het een inspirerende en leerzame week.

Wil je ook graag mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Volg je het liefst de modetrends op de voet en laat je graag mensen stralen? We zien je graag bij onze Reality School! Bekijk hier de opleiding Allround Styling.

Other stories
Other stories
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Wat ga jij doen na de zomer?

Wat ga jij doen na de zomer?

Ben je net of bijna geslaagd, heb je een tussenjaar of ben je je aan het oriënteren op verschillende studies?…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.