Skip to content

Personal shoppen met Kelly Huijsman

Personal shoppen met Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is al jaren personal stylist. Zo shopt ze o.a. verschillende looks voor Chantal Janzen. Shoppen wordt door velen als leuk omschreven, maar personal shoppen is een vak op zich. Dat moet je in de vingers krijgen. De Personal Styling cursisten leerden de tricks of the trade van het personal shoppen door zelf de winkelstraten in te gaan, op zoek naar de perfecte look voor een klant. In dit geval een medestudent. Vervolgens vond er tijdens de les een doorpas plaats, waarbij iedere student een look aangemeten kreeg. De looks werden besproken met topstylist Kelly.

We verklappen een aantal geheimen uit de les: stel de juiste vragen aan de klant tijdens een intakegesprek, kijk naar wat je klant mooi vindt, maar geef er je eigen draai aan en kijk uit waar je volume geeft in de look. Wil jij opgeleid worden tot stylist en deze tips in de praktijk brengen? Klik hier voor de cursus Personal Styling.

Kijk naar het figuur van je klant tijdens het personal shoppen!

Other stories
Other stories
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Learn from the best! Vorige week stond Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van Linda Meiden voor de klas om onze Allround Styling studenten alles…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.