Skip to content

OPLEIDING
fashion &
creative business
(2 jaar)

2 jaar
september
element-55_creative_business_school-nieuw

WORD ALLROUND CREATIVE – ART DIRECTOR – STYLIST – BRAND DEVELOPER 

Tijdens onze tweejarige opleiding Fashion & Creative Business word je opgeleid tot de Allround Fashion Styling & Branding specialist van de toekomst. Dit is de enige beroepsopleiding in Nederland die je in twee jaar klaarstoomt tot een commerciële én creatieve professional die meteen aan de slag kan in de fashion, media en andere creatieve industrieën. 

Kennis van concept development, styling, art-direction en branding is essentieel voor iedereen die een succesvolle loopbaan ambieert in de fashion en media. Vrijwel elk merk, organisatie en publieke figuur maakt gebruik van media. Hoe zorg je ervoor dat je de kostbare aandacht van je doelgroep krijgt? Bij ons leer je in twee jaar hoe je van A tot Z een sterk merk neerzet voor bedrijven, personalities of jezelf.

Het stylingvak draait om het creëren, ontwikkelen en produceren van relevante content door middel van foto- en videoshoots voor fashion brands, influencers, televisieproducenten en mediabedrijven. Branding begint bij trend forecasting en conceptontwikkeling. Daarna ga je aan de slag met vormgeving, leer je een businesscase ontwikkelen en een bijbehorende merkstrategie op te stellen. Daarbij ontwikkel je technische vaardigheden zoals Photoshop en InDesign, krijg je les van een bekende fotograaf en leer je zelf video’s van a tot z produceren. Voor de Allround Styling & Branding Specialist van de toekomst een onmisbare combinatie.

LEARN FROM THE BEST TO BECOME YOUR BEST

De fashion en media industrie groeit hard en heeft grote behoefte aan jonge creatieve allrounders. Leer het vak van de beste mensen, doe ervaring op tijdens praktijkopdrachten en bouw meteen je portfolio. Na de opleiding ben je niet alleen een volwaardige allround modestylist met know-how van alle facetten van het stylingvak, maar heb je ook een breed pallet aan creatieve vaardigheden en kun je een merkverhaal ontwikkelen.

Na onze tweejarige opleiding ben je een allround creative. Je bent breed inzetbaar in de fashion, media en andere creatieve industrieën. De opleiding bevat alle onderdelen van de jaaropleiding Allround Styling én het jaar Business & Branding. Best of both dus! Je leert alle kennis en vaardigheden van beide vakgebieden. Na de opleiding kun je voor bedrijven, merken of personalities bestaande concepten actualiseren, nieuwe concepten ontwikkelingen en visualiseren en produceren. Als stylist en branding specialist speel je een belangrijke rol bij de productie en vormgeving van commercials, reclamefotografie, tijdschriften en evenementen.

DE MEEST ACTUELE BEROEPSOPLEIDER
Wij leiden een nieuwe generatie allround styling en branding specialisten op die meteen aan de slag kunnen in de fashion, media en andere creatieve industrieën. Samen met experts uit het vak hebben wij een innovatieve lesmethode ontwikkeld die volledig afgestemd is op de eisen en behoeften van de huidige markt. Praktijkgericht, aandacht voor persoonlijk leiderschap en onderwijs door toonaangevende professionals uit het
  bedrijfsleven zijn belangrijke onderdelen in de voorbereiding op een succesvolle loopbaan in de fashion en media. Met ons erkende instellingsdiploma heb je een voorsprong op de arbeidsmarkt.

PARTNERS

PARTNERS

WORD ALLROUND CREATIVE – ART DIRECTOR – STYLIST – BRAND DEVELOPER

In het eerste jaar leg je de basis voor researching, concept development, trend forecasting, mode- en textielkennis. Tevens leer je alle facetten van het stylingvak zoals fashion & media styling, personal styling, tv & celebrity stying en event styling. Je leert concepten te ontwikkelen visualiseren en communiceren, content te creëren, ontwikkelen en produceren door middel van fotoshoots voor fashion brands, influencers, televisieproducenten en mediabedrijven.


In het tweede jaar van de opleiding gaan we dieper in op trend forecasting. en concept development. Je leert trends te signaleren, onderzoeken en visualiseren. Met als doel het begrijpen van consumenten, hun relatie met retail en merken en het ontwikkelen van innovatieve concepten. Op basis daarvan kun je succesvolle prognoses maken.  Je leert zelfstandig brand identities te creëren en hoe je deze kunt communiceren aan de gewenste doelgroep. Je leert grafische vormgevingsprincipes toepassen, een businesscase maken en een merkstrategie ontwikkelen. Onze docenten brengen je door middel van verschillende praktijkopdrachten de beste methodes en tools bij om jouw ambities te ondersteunen. Daarbij ontwikkel je technische vaardigheden tot art director met programma’s als Photoshop, Illustrator en InDesign. Je leert je eigen marketing middelen te maken zoals logo’s, brand book, magazines en posters. Tijdens de modules fotografie en video leer je zowel de technische als creatieve vaardigheden voor het creëren van aansprekende content voor bedrijven. 

Je studeert af door alle opgedane kennis toe te passen in je afstudeerproject. Je gaat een bedrijf of merk in de markt zetten. Je past de 4 fasen van 55 brand building toe: onderzoeken – concept development – creatie – implementatie. Het portfolio dat je tijdens je studie en eindproject opbouwt is relevant voor de beroepspraktijk van een allround creative, brand developer en zelfstandig ondernemer. 

De competenties en gedragsindicatoren die in deze opleiding de nadruk krijgen zijn: Onderzoeken – Vormgeving & Creatie – Management – Marketing & Communicatie – Ondernemerschap – Professionele Ontwikkeling. 
Na twee jaar ben je gespecialiseerd in het onderzoeken van maatschappelijke en culturele ontwikkelingen en trends, het ontwikkelen van concepten, visualisatie, presentatie én content productie. Je bent zowel creatief als commercieel opgeleid en hebt een probleemoplossend vermogen en kunt snel schakelen en inspelen op de toekomstige ontwikkelingen. Je bent een breed opgeleide allround styling & branding specialist met een eigen visie en signature stijl.


FAST TRACK YOUR CAREER

Omdat de opleiding twee jaar duurt is de opleiding pittig. De studiebelasting van de opleiding Fashion & Creative Business bestaat uit 12 contacturen per week, dit zijn lesuren die je klassikaal doorbrengt op school. Daarnaast moet je rekening houden met zelfstudie van gemiddeld 24 uur per week. In de projectweken liggen de uren zelfstudie zelfs iets hoger. Wij verwachten van jou inzet en ambitie.

OPLEIDING FASHION & CREATIVE BUSINESS (2 JAAR)

JAAR 1 – Modules
Concept development
Fashion History, Textiles & Fabrics
Fashion & Media styling – Editorial Styling – Commerciële Styling
Product styling
Event styling
Style Development – Personal Styling – Imago Styling – Tv & Celebrity styling
Fashion Production & Design
Upcycling

Portfolio building
PPO (Persoonlijke en Professionele ontwikkeling)
Studieloopbaanbegeleiding (SLB programma)

Masterclass (o.a.)
– Masterclass Topstylist Manon Meeuwis
– Masterclass Yeliz Çiçek, hoofdredacteur Vogue Nederland 
– Masterclass Lonneke Nooteboom, stylist & online ondernemer
– Masterclass Ronald van der Kemp, sustainable fashion designer
– Masterclass Leco van Zadelhoff, hair and make-up artist

De genoemde masterclasses zijn onder voorbehoud i.v.m. beschikbaarheid (gast)docenten. Deze worden dan vervangen door een andere vooraanstaande naam uit het vak.


JAAR 2 – Modules
Trend forecasting 
Marketing & Branding
Content Creatie
Graphic Design – Art Direction
Content creatie – Fotografie – Video
Online Media
PPO (Persoonlijke en Professionele ontwikkeling)
Studieloopbaanbegeleiding (SLB programm).
Business – Afstudeerproject 

Masterclass (o.a.)
– Masterclass Tess Scholten en Britt Messing, For You Agency
– Masterclass Jan Agelink, trend forecaster
– Masterclass Rituals Mind Oasis
– Masterclass Patrick Appels, Appletizer agent trend en forecast boeken
– Masterclass Robbert Rodenburg, influencer & online ondernemer

De genoemde masterclasses zijn onder voorbehoud i.v.m. beschikbaarheid (gast)docenten. Deze worden dan vervangen door een andere vooraanstaande naam uit het vak.


Praktijkervaring

Tijdens de tweejarige opleiding doe je dankzij projecten en opdrachten een hoop praktijkervaring op. Hiermee bouw je al tijdens je opleiding aan een breed netwerk. Dankzij lessen van professionals, de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en diverse ervaringen uit de praktijk, weet je vaak al tijdens de master wat je wilt en kunt. Met ons erkende diploma heb je een voorsprong op de arbeidsmarkt omdat je opvalt tussen de massa.

Voor meer informatie en de inhoud van het lesprogramma download de brochure.

Fashion & Creative Business (2 jaar)

Startdata
September 2024 t/m juli 2026 
September 2025 t/m juli 2027
September 2026 t/m juli 2028

Klik op lesrooster voor de exacte lesdagen en tijdstippen.

Hbo werk- en denkniveau
Heb je als vooropleiding havo, vwo, mbo 4 of hoger, dan kun je je direct inschrijven. Bij mbo 3 of lager beoordelen we in een intakegesprek de geschiktheid voor het volgen van de opleiding. Bij inschrijving kun je in onze agenda een toelatingsgesprek inplannen. Het is ook mogelijk om hier een afspraak in te plannen.

Deelnemen aan onze opleidingen en cursussen is mogelijk vanaf 17 jaar. Ben je op het moment van inschrijving jonger dan 18 jaar, dan vragen we om toestemming van je ouder, voogd of wettelijk vertegenwoordiger.

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een officieel instellingsdiploma. Voor het behalen van een diploma dien je meer dan 90% van de lessen te hebben gevolgd en alle opdrachten naar behoren te hebben uitgevoerd.

Ook weegt mee in de beoordeling het procesboek, waarin je door middel van bewijzen en reflecties aantoont welke kennis en competenties je hebt verworven voor bepaalde vakken.

Duur
2 jaar 

Start periode
September t/m juli

Studiebelasting
De gemiddelde studielast bij de beroepsopleiding Fashion & Creative Business ligt rond de 4 dagen per week. Naast contacttijd van minimaal 2 dagen per lesweek besteed je circa 2 dagen per week aan projecten, onderzoek en opdrachten en het voorbereiden van lessen en beoordelingen.
Les- en contacttijd: minimaal 12 uur per week
Zelfstudie: circa 24 uur per week

Lesdagen & tijden
Lesdagen zijn op dinsdag, donderdag, woensdag of vrijdag.
Schooltijden tussen 10:00 – 18:00 uur
Uitzonderingen: nationale feest- en vakantiedagen.

Locatie
Hilversum Media Park

Aantal deelnemers
Max. 30 studenten per klas.

Numerus fixus opleiding
We nemen per jaar 60 studenten aan voor deze opleiding. Het is verstandig zo snel mogelijk in te schrijven gezien het beperkte aantal plekken. Inschrijven bij voorkeur vóór eind april.
We plaatsen op volgorde van inschrijving. Indien de groep vol is, plaatsen we je op de wachtlijst.

Benodigdheden
– Laptop met software zoals Adobe Creative Cloud (Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro). 55 Creative Business School is partner van Slim.nl. Onze studenten kunnen via Slim.nl met korting een abonnement op Adobe Creative Cloud afsluiten. 
– Beschikking over een digitale camera met bepaalde functies (kopen, huren of van iemand lenen). Hierover ontvang je de eerste lesweek meer informatie.

Learn from the best to become your best. Investeer in je creatieve toekomst.

Collegegeld
10 x €650 + aanbetaling €4150 (per schooljaar)
Bij betaling ineens ontvang je €150 korting. Totale lesgeld per schooljaar is dan €10.500.
Inschrijfgeld (eenmalig) € 100.

* Het lesgeld kan jaarlijks met maximaal 3% worden geïndexeerd.

Betalingsvoorwaarden
De aanbetaling of totaalfactuur dient tien werkdagen voor aanvang van het schooljaar te zijn voldaan. De termijnen worden maandelijks gefactureerd. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Verlaag je studiekosten
Er zijn verschillende fiscale regelingen voor werknemers en werkgevers waarmee je de netto studiekosten flink kunt verlagen. Zo kun je studeren op kosten van je werkgever. Veel werkgevers stimuleren werknemers om een opleiding te volgen en zijn daarom bereid in sommige gevallen je studiekosten geheel of gedeeltelijk voor hun rekening te nemen. Jouw werkgever heeft direct voordeel van je nieuwe kennis en vaardigheden. Bovendien zijn studiekosten volledig fiscaal aftrekbaar voor je werkgever. 

Inbegrepen kosten
– Lessen
– Lesmateriaal
– Starterskit
– Entree museum tijdens de excursies/ lessen

Bijkomende kosten
– Benodigdheden opdrachten / printwerk

Industry focused 
55 Creative Business School biedt een netwerk voor het leven. Tijdens de opleidingen en cursussen doe je dankzij projecten en opdrachten een hoop praktijkervaring op. Hiermee bouw je al tijdens je opleiding aan een breed netwerk. Door onze bekende gastdocenten uit de fashion industrie leer jij niet alleen de vooraanstaande namen uit het vak kennen, maar maken deze professionals ook kennis met jouw talent. Je krijgt de kans tijdens je opleiding aan je eigen netwerk te bouwen.

Learn from the best
Reality school. Je krijgt les van docenten die zelf actief zijn in de wereld van Fashion & Media. Diverse vooraanstaande en bekende namen uit die wereld zoals onder anderen Anna Nooshin, Yara Michels, Jetteke van Lexmond en Linda Tol delen tijdens onze populaire masterclass hun ervaringen uit de praktijk.

Dankzij lessen van professionals, de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en diverse ervaringen uit de praktijk, weet je na het schooljaar wat je wilt en kunt. Met het 55 Creative Business School diploma heb je een voorsprong op de arbeidsmarkt omdat je opvalt tussen de massa.

Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal: goede communicatieve, sociale vaardigheden en samenwerken. Een student counselor begeleidt intensief de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten. Ook bieden wij actief loopbaanbegeleiding aan. Ruim 90% van onze afgestudeerden is werkzaam in de fashionbranche.

Kleinschalig en particulier
55 Creative Business School is een kleinschalig, particulier opleidingsinstituut. Het is ons doel een nieuwe generatie allround fashion en branding specialisten op te leiden die meteen aan de slag kunnen in de fashion, media en andere creatieve industrieën. Samen met experts uit het vak hebben wij een innovatieve lesmethode ontwikkeld die volledig afgestemd is op de eisen en behoeften van de huidige markt. Praktijkgericht, aandacht voor persoonlijk leiderschap en onderwijs door toonaangevende professionals uit het vak zijn voor ons wezenlijke onderdelen in de voorbereiding op een succesvolle loopbaan in de fashion en media.

Vergroot je carrièrekansen
De afgestudeerde 55 Creative Business School studenten zijn zeer gewild en breed inzetbaar. Klik hier voor meer over een toekomst in de fashion en media.

Mogelijke werkgevers
Acne Studios, Nike, G-Star, Tommy Hilfiger, Zalando, Hema, Bijenkorf, Scotch & Soda, Wehkamp, Suitsupply, H&M, Zara, Anna+Nina, Lovestories, Wandler, Loavies, Van Dijk Waalwijk, Isabel Marant. Tijdschriften (Glamcult, Grazia, Elle) Pr-, trend- en reclamebureaus.

Kies voor kwaliteit
Ons opleidingsinstituut is aangesloten bij de Nederlandse raad voor toezicht en opleiding (NRTO). NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die u hier kunt vinden.

Onze onderwijsinstelling is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Wij voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

What our students say

We love feedback! En vragen er dan ook altijd om. Lees je mee?

Noah
Lees verder
Ik heb precies geleerd waarvoor ik me heb aangemeld. De styling was voor mij echt geweldig. Maar ik was ook zeker positief verrast door de uitdagende lessen.
Christine
Lees verder
Ik vond het heel leuk!! heb super veel geleerd, ik ken mezelf door de opleiding ook een stuk beter!
Aimee
Lees verder
Ik heb mijn interesse in het vak styling onwijs ontwikkeld. Ik vond het leerzaam, leuk en ik ben enthousiast over de opleiding. Ik had dit niet willen missen.
Raquel
Lees verder
Heb een mega leuk jaar gehad hier. Ontzettend veel geleerd, en eindelijk iets gevonden wat echt bij mij past en wat ik super leuk vind om te doen. Alle facetten van het stylingvak geleerd in een korte tijd en ook nog genoeg tijd om erbij te werken. Veel leuke en creatieve mensen ontmoet.
Bloem
Lees verder
Ik vond de inhoud van de lessen erg leuk je krijgt echt het idee doordat je met grote namen werkt dat je een stapje voor bent op andere opleidingen.
Bo
Lees verder
Het heeft mij meer inzicht en ervaring gegeven op het gebied van styling
Jesse
Lees verder
Bij 55 heb ik erg veel geleerd en mezelf ontwikkeld.
Joella
Lees verder
De opleiding heeft me veel gebracht. Veel nieuwe kennis en contacten.
Sam
Lees verder
Een super leerzaam jaar, waar ik van alle facetten van het stylingvak heb mogen proeven. Naast interessante masterclasses heb ik ook vriendschappen met studenten overgehouden.
Daphne
Lees verder
Het heeft mij veel ontwikkeling gebracht bij mijzelf en ik heb ook veel geleerd over het stylingvak. Ik heb nu het idee dat ik echt aan de slag kan voor mezelf of bij een bedrijf binnen de styling
Felice
Lees verder
Zoveel doorzettingsvermogen, persoonlijke ontwikkeling en positiviteit
Quinten
Lees verder
Veel ervaring opgedaan over hoe het in de praktijk gaat. Shoots gedaan voor gave merken en nu een mooi portfolio waar ik mee op gesprek kan komen bij mogelijke opdrachtgevers.
Chimene
Lees verder
Ik vond de laatste masterclasses heel tof! (Lonneke, Manon, Leco etc) en ook de grote namen als docenten die we kregen (Famke Mesman, Xaviera Aubri etc.). Ik had het idee dat deze docenten het beste met ons voorhadden en wilden zorgen voor de beste resultaten en een sterk portfolio.
Meagan
Lees verder
De persoonlijke en professionele groei die ik heb doorgemaakt overtrof mijn verwachting. Ook vond ik de Fashion & Media styling lessen heel interessant en nuttig. Met name het besrpeken van concepten en feedback van de docenten.
Carolijn
Lees verder
Het is een heel leerzaam jaar, je leert op ieder vlak over styling, dat is heel erg leuk. De meeste docenten zijn ook heel erg leuk en de masterclasses zijn ook heel inspirerend. Ik heb het meest geleerd bij personal styling, commerciële styling en celebrity styling. Web development vond ik het lastigst.
Suzette
Lees verder
Ik ben erg blij met mijn keuze voor de jaaropleiding Allround Styling. 55 Sbiedt de perfecte mogelijkheid van praktijk en theorie. Met inspirerende masterclasses van de beste mensen uit het vak wordt je klaargestoomd voor het stylistenvak!
Lotte
Lees verder
Afgelopen jaar toen ik de jaaropleiding allround styling heb gevolgd, heb ik enorm veel geleerd. De masterclasses waren super leuk en de sfeer was altijd gezellig. Het was hard werken maar ik had dit jaar voor geen goud willen missen! Heel erg bedankt iedereen die dit jaar zo speciaal heeft gemaakt! <3
Yoni
Lees verder
Ik heb de opleiding Allround Styling afgerond met zoveel plezier! Goeie docenten, leuke medestudenten en veel mogen leren! 5 sterren is het zeker waard!
Chaira
Lees verder
Super blij met mijn keuze voor deze opleiding! Veel geleerd van leuke mensen uit het vak. Klaargestoomd voor het styling vak! Zeker een aanrader!
Tanja
Lees verder
Ik heb de opleiding tot allround stylist gevolgd. Je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen, en wordt daarbij begeleid door een professioneel team. ‘Learning by doing’ is een terugkerend motto, en was voor mij de beste educatie methode. Fantastisch jaar gehad!
Julie
Lees verder
Telkens als we weer een module afsloten, kreeg ik steeds meer duidelijkheid over mijn toekomst.
Puck
Lees verder
Ik vond met name heel veel leuke masterclasses. Ook vond ik de kleinschaligheid en de sfeer op school heel goed.
Vinkie74
Lees verder
Mijn dochter heeft deze opleiding afgerond met veel plezier nadat ze gestopt was met haar andere opleiding. Ze heeft hier gevonden wat ze zocht en de begeleiding en vertrouwen gekregen die ze nodig had. Nu heeft ze haar eigen bedrijfje en werkt ze met de skills die ze daar geleerd heeft.
Anne Fleur
Lees verder
Een fijne en leerzame omgeving. Het is een hele gezellige school met leuke leraren. We deden naast de modules ook nog de leukste dingen zoals fieldtrips, fotoshoots en (kerst)borrels. Absoluut een aanrader!
Sammie
Lees verder
De beste school voor creatievelingen net als ik! Zeker een aanrader ✌🏻
Caroline
Lees verder
Perfecte manier om overzichtelijk en met begeleiding m’n eigen onderneming te starten. Met een goede basis en vol vertrouwen in het kunnen maken van mijn eigen uitingen. Wel uitdagend, maar loved it!
Daan
Lees verder
Een super leerzame jaren, waar zoveel heb geleerd over het vak, mezelf en wat ik wil gaan doen. Naast interessante masterclasses heb ik ook vriendschappen met studenten overgehouden.
Daan
Lees verder
Een super leerzame jaren, waar zoveel heb geleerd over het vak, mezelf en wat ik wil gaan doen. Naast interessante masterclasses heb ik ook vriendschappen met studenten overgehouden.
Vorige
Volgende

Gebaseerd op 485 reviews

You

You

Wil jij in 2 jaar klaar zijn met een diploma op HBO-niveau? Meld je dan nu aan voor de meest complete beroepsopleiding of bezoek een van onze open dagen. Er is jaarlijks plek voor 60 nieuwe studenten.

Learn from the best

Learn from the best

Opleidingen

Opleidingen

Allround Fashion Styling (1 jaar)

In één schooljaar leer je alle kennis en vaardigheden op het gebied van styling zoals fashion & media styling, personal styling, tv & celebrity styling en event styling. 55 Creative Business School leidt op voor de fashion en media industrie. Een industrie die hard groeit en grote behoefte heeft aan jong creatief stylingtalent. Leer het vak van de beste mensen en ontwikkel jezelf tot allround mode stylist die alle facetten van het stylingvak beheerst.

Meer info

Branding & Business (1 jaar)

Door de toenemende groei van online marketing en digitale media is er een grote vraag naar branding specialisten in de fashion en media. Bij branding draait alles om het uitdragen van een merk. Na het behalen van je diploma ben je in staat bedrijven, merken en personalities te begeleiden bij het creëren van een authentiek en aansprekend merkverhaal en imago. Van conceptontwikkeling tot brand identity en van vormgeving tot campagne-ontwikkeling.

Meer info
Avondopleiding Mode en Media Styling

Avondopleiding Mode & Media Styling

Ontwikkel je talent voor mode met deze beroepsgerichte avondopleiding Mode & Media Styling. In 26 weken ga je één avond per week aan de slag met de verschillende onderdelen van fashion, media en personal styling. Je krijgt les van stylisten die werken voor grote (inter)nationale magazines, modebedrijven en merken in de fashion en media industrie. Ondertussen bouw je meteen een professioneel portfolio en start je met een goed netwerk.

Meer info

Allround Fashion Styling (1 jaar)

In één schooljaar leer je alle kennis en vaardigheden op het gebied van styling zoals fashion & media styling, personal styling, tv & celebrity styling en event styling. 55 Creative Business School leidt op voor de fashion en media industrie. Een industrie die hard groeit en grote behoefte heeft aan jong creatief stylingtalent. Leer het vak van de beste mensen en ontwikkel jezelf tot allround mode stylist die alle facetten van het stylingvak beheerst.

Meer info

Branding & Business (1 jaar)

Door de toenemende groei van online marketing en digitale media is er een grote vraag naar branding specialisten in de fashion en media. Bij branding draait alles om het uitdragen van een merk. Na het behalen van je diploma ben je in staat bedrijven, merken en personalities te begeleiden bij het creëren van een authentiek en aansprekend merkverhaal en imago. Van conceptontwikkeling tot brand identity en van vormgeving tot campagne-ontwikkeling.

Meer info
Avondopleiding Mode en Media Styling

Avondopleiding Mode & Media Styling

Ontwikkel je talent voor mode met deze beroepsgerichte avondopleiding Mode & Media Styling. In 26 weken ga je één avond per week aan de slag met de verschillende onderdelen van fashion, media en personal styling. Je krijgt les van stylisten die werken voor grote (inter)nationale magazines, modebedrijven en merken in de fashion en media industrie. Ondertussen bouw je meteen een professioneel portfolio en start je met een goed netwerk.

Meer info

Heb je nog vragen over een opleiding, cursus of de inschrijfprocedure? We helpen je graag persoonlijk verder.
Plan via onderstaande button een belafspraak, stel je vraag via het contactformulier of meld je aan voor een open dag.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks de laatste nieuwtjes in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Backstage

Backstage
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Wil je graag teruggebeld worden? Vul het onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Wil je informatie of heb je een specifieke vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
drop your review