Open dag //

Open dag //
informatieavond

We heten je van harte welkom tijdens onze open dagen of informatieavonden. Naast een uitgebreide presentatie over ons opleidingsaanbod is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Ons team staat klaar voor een persoonlijk adviesgesprek. Ook zijn er studenten aanwezig om hun ervaringen met jou te delen en kun je het werk van de afgelopen tijd bekijken in onze gallery.

Meld je aan via onderstaande button. Kies een datum en tijdvak. We raden je aan om je tijdig aan te melden in verband met het beperkte aantal bezoekers.

element-styleschoolbydanie-join us
Style-school-bydanie-allround-fashion-styling-students

Adviesgesprek

Adviesgesprek

Kun je niet naar een open dag komen of informatieavond? Of wil je graag een vrijblijvend online adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs? Plan een gesprek middels videobellen via onderstaande button. Je ontvangt een bevestigingsmail met de link voor je online videocall.

Liever een TELEFONISCH adviesgesprek of

Liever een TELEFONISCH adviesgesprek of
heb je nog vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Je kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier.

adviesgesprek

adviesgesprek

Wil je vrijblijvend en persoonlijk advies van een van onze opleidingsadviseurs? Plan dan via onderstaande button een online adviesgesprek middels videobellen. Je ontvangt een bevestigingsmail met de link voor je online videocall.

element-styleschoolbydanie-join us
Style-school-bydanie-open-dagen

Open dag &

Open dag &
  informatieavond

We heten je van harte welkom tijdens onze open dagen of informatieavonden van Style School ByDanie. Naast een uitgebreide presentatie van onze opleidingen en cursussen is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Ons team staat klaar voor een persoonlijk adviesgesprek. Ook zijn er studenten aanwezig om hun ervaringen met jou te delen en kun je het werk van de afgelopen tijd bekijken in onze gallery.

Gezien de huidige situatie rondom coronavirus COVID-19 stellen we een maximum aantal van 25 bezoekers. We raden je daarom aan je tijdig en met maximaal 2 personen aan te melden via onderstaand formulier.

Style-school-bydanie-allround-fashion-styling-students

– Ontvangst
– Presentatie lesaanbod
– Vragen
– Bekijken werk studenten
– Gelegenheid voor persoonlijk gesprek
– Mogelijkheid tot inschrijven

MELD JE meteen AAN

Kies een datum en tijdvak welke je wilt bijwonen. Kun je op de beschikbare data niet komen? Plan dan een persoonlijk online adviesgesprek in.  We raden je aan om je tijdig aan te melden in verband met het beperkte aantal bezoekers.

• Momenteel mag je maximaal 2 personen opgeven i.v.m. het beperkte aantal bezoekers.

Liever een persoonlijk adviesgesprek of

Liever een persoonlijk adviesgesprek of
heb je nog vragen?

Je kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier.

Follow us backstage

StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

Neem contact op

Wil je graag teruggebeld worden? Vul het onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op

Wil je informatie of heb je een specifieke vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.