Skip to content

Nieuwe docent: Janine Kho

Nieuwe docent: Janine Kho

Yesss, we mogen weer een nieuwe naam toevoegen aan onze groep docenten! Janine Kho gaat naast haar eigen events en marketing agency &KHO wekelijks als docent voor de klas staan voor de module Event Styling.

Janine over haar nieuwe rol: “Ik vind het een ontzettend grote eer dat 55 Creative Business School mij gevraagd heeft mijn jarenlange kennis en ervaring van het eventvak te delen met hun ambitieuze studenten. Hoe mooi is het om te connecten met the next generation, kennis te delen, jonge mensen te inspireren en natuurlijk zelf ook geïnspireerd te raken door deze jonge talenten?! Let’s Kho! ”.

MODULE EVENTSTYLING

Naast het stylen van modellen, producten en bekende Nederlanders, krijg je in de opleiding Allround Styling het vak eventstyling. In deze module leren de studenten een concept creëren voor een evenement in de Fashion of Lifestyle industrie. Events kunnen zijn een winkelopening, klanten/merk activatie, modeshow, productlancering, muziekevent, shoppingnight, buurtfeest en nog veel meer.

Van out-of-the-box concept tot after care en sales. Van pre-productie en compleet eventplan, tot uitvoering en samenwerken met een team. De studenten gaan van A tot Z een geheel eigen event produceren en stylen.

Creatief denken, vormgeving, marketing en communicatie en management; het zijn deze competenties die uitgebreid aan bod komen tijdens deze module.

Wil jij ook het brede stylingvak leren? Klik hier voor meer informatie over onze opleidingen of bezoek een van onze Open dagen.

Other stories
Other stories
Stage Marketing & Communicatie

Stage Marketing & Communicatie

Voor januari 2024 zijn we op zoek naar een Marketing & Communicatie stagiair die ons onder andere wil helpen met…
Stage Allround Trainee

Stage Allround Trainee

Hey you! Heb je zin om in een creatief bedrijf werkervaring op te doen vanaf januari 2024? We zijn nu…
Leer jezelf beter kennen tijdens je opleiding

Leer jezelf beter kennen tijdens je opleiding

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal: goede communicatieve, sociale en culturele vaardigheden en samenwerken. In co-creatie met de…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.