Skip to content

New year, new opportunities

New year, new opportunities

Yes! Na weken online les en het missen van de gezelligheid van onze studenten mochten wij ze eindelijk weer ontvangen. En het was niet zomaar weer een eerste lesdag op school, maar op onze gloednieuwe locatie in Hilversum! Om dat te vieren hadden wij bij aankomst een leuke verrassing klaarstaan.

Welcome back

Bij aankomst konden de studenten het al zien. De blauwe ballonnen en het logo op de deuren van het pand. Met gezellige muziek, de Gooische koffiebus en blauwe mutsen stonden wij klaar om de studenten te ontvangen. Onder het genot van koffie, thee of hot chocolate, kletsten de studenten gezellig bij en deelden zij hun ervaringen over de afgelopen shoot, de locatie shoot.

Nieuw pand

De studenten liepen in kleine groepjes het nieuwe pand binnen voor een rondleiding. Een brand new creative workspace omringddoor bos en televisiestudio’s. Meerdere lokalen, een eigen fotostudio en een fijne loungeplek om te werken of gezellig te lunchen en te kletsen. En ook nog een tuin! Fijn om de studenten weer samen aan de slag te zien met hun creativiteit.

Back to school

En hoe! De locatie shoot is net achter de rug en over twee weken staat de eindshoot al voor de deur! Ook voor deze shoot regelen de studenten alles zelf: concept, locatie, fotograaf, modellen, make-up artist en natuurlijk de kleding! Je voelt de stress van de studenten al… So let’s get back to work & stay tuned!

Join us!

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je graag meer leren op het gebied van styling of een professioneel portfolio opbouwen? Klik dan hier voor meer informatie over ons opleidingsaanbod. Of meld je aan voor de open dag!

Other stories
Other stories
Office manager

Office manager

Ben jij een echte duizendpoot? Heb jij een talent voor organiseren, plannen en communiceren? Wil je graag werken met jonge…
Allround Content Creator

Allround Content Creator

55 Creative Business School zoekt een nieuwe Allround Content Creator. Word jij enthousiast van het bedenken van pakkende social media…
Wat kun je doen met Allround Fashion Styling?

Wat kun je doen met Allround Fashion Styling?

Omdat we regelmatig de vraag van ouders krijgen wat je allemaal na de opleiding kunt doen als Allround Fashion Stylist,…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.