Skip to content

New year, new opportunities

New year, new opportunities

Yes! Na weken online les en het missen van de gezelligheid van onze studenten mochten wij ze eindelijk weer ontvangen. En het was niet zomaar weer een eerste lesdag op school, maar op onze gloednieuwe locatie in Hilversum! Om dat te vieren hadden wij bij aankomst een leuke verrassing klaarstaan.

Welcome back

Bij aankomst konden de studenten het al zien. De blauwe ballonnen en het logo op de deuren van het pand. Met gezellige muziek, de Gooische koffiebus en blauwe mutsen stonden wij klaar om de studenten te ontvangen. Onder het genot van koffie, thee of hot chocolate, kletsten de studenten gezellig bij en deelden zij hun ervaringen over de afgelopen shoot, de locatie shoot.

Nieuw pand

De studenten liepen in kleine groepjes het nieuwe pand binnen voor een rondleiding. Een brand new creative workspace omringddoor bos en televisiestudio’s. Meerdere lokalen, een eigen fotostudio en een fijne loungeplek om te werken of gezellig te lunchen en te kletsen. En ook nog een tuin! Fijn om de studenten weer samen aan de slag te zien met hun creativiteit.

Back to school

En hoe! De locatie shoot is net achter de rug en over twee weken staat de eindshoot al voor de deur! Ook voor deze shoot regelen de studenten alles zelf: concept, locatie, fotograaf, modellen, make-up artist en natuurlijk de kleding! Je voelt de stress van de studenten al… So let’s get back to work & stay tuned!

Join us!

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je graag meer leren op het gebied van styling of een professioneel portfolio opbouwen? Klik dan hier voor meer informatie over ons opleidingsaanbod. Of meld je aan voor de open dag!

Other stories
Other stories
Introducing new video educator Daan

Introducing new video educator Daan

Alaia, Goldbergh, Bijenkorf, Hunkemöller, Harpers Bazaar en VOGUE, om er maar een paar uit zijn portfolio te noemen. De Amsterdamse…
Kick-off TV & Celebrity styling

Kick-off TV & Celebrity styling

Deze week hebben de studenten kennis gemaakt met het blok TV & Celebrity styling. Het blok werd afgetrapt met niemand…
Stage Marketing & Communicatie

Stage Marketing & Communicatie

Voor januari 2024 zijn we op zoek naar een Marketing & Communicatie stagiair die ons onder andere wil helpen met…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.