Skip to content

Met H&M de studio in!

Met H&M de studio in!

Let’s shoot! Na conceptontwikkeling, moodboards en de styling challenge is het nu tijd voor het echte werk, de eerste fotoshoot van de studenten.

Samenwerking met h&M

De eerste shoot is de commerciële shoot. Als stylist werk je vaak voor merken en bedrijven en is het de uitdaging dat je een look kan (af)stylen passend bij het merk.  Voor de eerste shoot werken we altijd samen met een bekend mode merk. Samenwerken met het bedrijfsleven om zo te kunnen onderwijzen op basis van actuele informatie en inzichten van nu is een belangrijk onderdeel van onze onderwijsvisie.

Stylist Famke Mesman bereidt de studenten voor en heeft de leiding over de shoot. Het merk is in de eerste les bekendgemaakt, maar de kleding blijft tot het laatste moment een verrassing. Zij kunnen de outfit van tevoren dus niet voorbereiden. Ook de modellen en de locatie wordt door ons geregeld. Waar de studenten wél voor moeten zorgen op de set is de afstyling; sieraden, hoofddeksels, schoenen, props en noem het maar op. Daarnaast moeten zij ook nadenken over de pose van het model.

Tijd om het grote geheim te onthullen waar alle studenten op hebben gewacht, het merk waarmee zij gaan werken voor de shoot. En dat wordt… tromgeroffel…. H&M! Jay en Charlotte van H&M kwamen hoogstpersoonlijk langs om het nieuws bekend te maken, te vertellen over het merk en de focus op een duurzame productie. Hiervoor hadden zij twee items meegenomen om de studenten te showen, die op leer lijken, maar die eigenlijk gemaakt zijn van druiven! Ja echt waar, druiven.

De studenten waren meteen dolenthousiast en vol creatieve ideeën. Ook wij zijn blij met weer een mooie samenwerking en benieuwd naar de resultaten van de studenten. But we’re sure they will rock it!

Benieuwd naar de resultaten? Hou onze socials in de gaten!

Ben jij ook graag creatief bezig en droom je altijd al over een carrière in de mode? This is your chance! Schrijf je nu in voor een van onze opleidingen of cursussen en hopelijk zien we jou als nieuw talent in onze klas!

Other stories
Other stories
Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Bij de cursus Fashion & Media Styling gaan de cursisten beelden stylen voor High End Fashion Magazines en doen ze…
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.