Skip to content

Men styling by Yce Sidibeh

Men styling by Yce Sidibeh

Mannen styling – dat is waar de masterclass van stylist Yce Sidibeh over ging. Stylist Yce is een van de stylisten die zich volledig focust op het kleden van mannen. Mannen styling is namelijk een speciaal vak. De Personal Styling cursisten leerden alles over maatpakken, het verschil tussen een gewoon smoking shirt en een fashion smoking shirt, de perfecte pasvorm van een colbert en Yce beantwoordde de vraag: “Mag je een riem dragen bij een smoking?”. Stylist Yce heeft styling klussen gedaan voor magazines als Quote en JFK. Daarnaast kleedt ze John van den Heuvel, Kenneth Perez en Lange Frans en zijn band. Voor een masterclass men styling zijn we bij haar dus aan het juiste adres.

Stoom een pak niet te vaak, dan gaat de glans verloren!

Other stories
Other stories
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.