Skip to content

Meet Cindy: onze Allround Stagiaire

Meet Cindy: onze Allround Stagiaire

Let’s say hi! Meet onze Allround stagiaire Cindy. Cindy maakt sinds januari deel uit van het Style School ByDanie team. Ze vervult de functie als Allround stagiaire. In deze blog onderwierpen we haar aan een vragenrondje. Lees je mee?

CIndy, vertel eens iets over jezelf..

“Mijn naam is Cindy Blokland, een enthousiaste twintig-jarige student. Ik studeer Hotel- en Event management aan de Hogeschool Tio in Utrecht. Ik kom uit Giessenburg, een klein dorp in Zuid-Holland. Maar momenteel woon ik samen met mijn zus in Utrecht voor mijn stage en studie.

Ik zit in mijn 3e jaar van mijn studie. Dit is dan ook mijn laatste jaar en hopelijk ben ik dan eind 2021 afgestudeerd! 

Hoe ben je terecht gekomen bij de style school voor een stageplek?

“De functieomschrijving voor deze stage sprak mij gelijk aan! De combinatie van styling en mode samen met de organisatorische werkzaamheden; dit vind ik beide erg leuk. Ik heb een passie voor hospitality en wilde dit graag combineren met mode waar ook mijn interesses liggen. De functie Allround Trainee bij Style School ByDanie biedt da dan ook de perfecte stageplek aan . Ik wist gelijk: dit is het! Na het eerste gesprek voelde het gelijk goed en was er een klik van beide kanten!”

Wat zijn je werkzaamheden als Allround Trainee bij Style School byDanie?

“Als stagiaire Allround Trainee is geen dag hetzelfde. Iedere dag bij Style School ByDanie is anders. De ene dag zijn de studenten of cursisten aanwezig en soms moet ik aanwezig zijn bij een shoot, praktijkopdracht of opendag. Ik begin de dag normaal gesproken met het klaarzetten van alle benodigdheden voor die dag en zorg ervoor dat alles er goed uit ziet voordat de studenten/cursisten aankomen. Daarnaast ben ik onder andere verantwoordelijk voor het beantwoorden van de e-mails en telefoontjes, het plannen van shoots en het organiseren en coördineren van evenementen en open dagen. Zo is er elke dag van alles te doen en is het hier geen moment saai.” 

Wat vind je tot nu toe van de stage?

Ik ben erg enthousiast over de stage. Het biedt veel uitdaging en ik krijg hier de kans om mezelf te ontwikkelen. Daarnaast ben ik ook heel blij dat ik werk in een klein team zoals het team van de Style School. Er hangt een hele gezellige en ontspannen sfeer. Je wordt hier goed ondersteund en je kunt nooit teveel vragen stellen. Dat vind ik erg fijn.

Wat vind je leuk aan de stage?

Het leuke aan deze stage vind ik dat het heel divers is. De werkzaamheden variëren waardoor ik door de dag heen met verschillende opdrachten bezig kan zijn. Dit vind ik persoonlijk fijn omdat het niet gaat vervelen en ik mezelf zo op meerdere vlakken kan ontwikkelen.

Ben jij net als Cindy enthousiast, ondernemend en representatief? Beschik je over een goed organisatorisch vermogen en heb je interesse in mode en styling? Stuur dan, o.v.v. “Allround Trainee”, een mail inclusief motivatie en CV naar info@55creativebusinessschool.nl. Meer informatie over de functie lees je hier

Other stories
Other stories
Met H&M de studio in!

Met H&M de studio in!

Let’s shoot! Na conceptontwikkeling, moodboards en de styling challenge is het nu tijd voor het echte werk, de eerste fotoshoot…
Yearbook challenge - think pink

Yearbook challenge - think pink

Na weken vol conceptontwikkeling en moodboards gingen de studenten in de laatste les een stapje verder op weg naar de…
Fieldtrip Maison Amsterdam

Fieldtrip Maison Amsterdam

Deze week gingen de studenten Allround Styling op fieldtrip naar de ‘lands grootste modehuis in Amsterdam, de Nieuwe Kerk. Maison…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.