Skip to content

Masterclass hoofdredacteur Yara Michels

Masterclass hoofdredacteur Yara Michels

Wat de inmiddels hoofdredacteur van LINDA. meiden, Yara Michels, de afgelopen jaren heeft bewerkstelligd is groots te noemen.

Haar platform Chapter Friday was de start van haar succesvolle carrière. Yara Michels groeide uit tot een van de meest invloedrijke personen online en bemachtigde haar droombaan als hoofdredacteur.

De klas onderwierp Yara aan een Q&A. Zo kwamen alle aspecten van het succes van de hoofdredacteur aan bod. Yara Michels vertelde over het belang van een goed netwerk, haar doelen en solliciteren, maar besprak ook de minder fijne momenten (zoals blunders) uit haar loopbaan. Voor een realistisch en echt beeld van een carrière in de mode.

Yara Michels gaf een masterclass aan de studenten van de jaaropleiding. Meer informatie vind je hier.

Other stories
Other stories
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Learn from the best! Vorige week stond Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van Linda Meiden voor de klas om onze Allround Styling studenten alles…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.