Skip to content

Masterclass van topstylist Xaviera Aubri

Masterclass van topstylist Xaviera Aubri

Topstylist Xaviera Aubri deelde vorige week haar kennis van het stylingvak met de Fashion Styling cursisten. Aubri werkt voor bekende magazines en is een van de gelukkigen, die zichzelf succesvol stylist mag noemen. Als iemand weet hoe het er in de stylingwereld aan toe gaat, dan is het topstylist Xaviera.

Mode is voor Xaviera Aubri een manier van communiceren. Ben je met mode bezig, dan moet je weten wat er in de wereld speelt. Veel designers worden geïnspireerd door het nieuws. Mode is dus niet alleen leuk. Het kan een zware boodschap overbrengen en rake onderwerpen aansnijden. Maar ook geschiedenis is een belangrijke inspiratiebron. Xaviera bouwde haar carrière op aan de hand van haar kennis van kunstgeschiedenis. Ze zegt hierover: “Mijn presentaties waren altijd sterker door kennis. Je kan veel talent hebben, maar kennis is key.”

Ook les krijgen van professionals uit de modewereld? Klik hier!

Je kan nog zoveel talent hebben, maar kennis is key!

Other stories
Other stories
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Learn from the best! Vorige week stond Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van Linda Meiden voor de klas om onze Allround Styling studenten alles…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.