Skip to content

Masterclass topstylist Jetteke van Lexmond

Masterclass topstylist Jetteke van Lexmond

De week begon ontzettend goed voor de Allround Styling girls. De studenten van de jaaropleiding kregen namelijk les van Jetteke van Lexmond. Ja, de zus van, maar daarnaast een geweldige stylist, die het echt heeft gemaakt in de modewereld. Dat is overigens het leuke aan de jaaropleiding – je krijgt les van verschillende ‘masters’ uit het vak. Jetteke vliegt de hele wereld over om de mooiste beelden te verzamelen. Zo versiert ze Doutzen Kroes met haar prachtige looks voor VOGUE. Jetteke gaat tot het uiterste voor een mooie foto!

Styling heeft volgens deze topstylist te maken met nieuwsgierigheid naar het leven. Je bent nooit te oud om te leren. Voor Jetteke is iedere dag anders. De ene dag is ze bezig met het stylen van een commercial, de andere dag is ze in de studio van het spelprogramma dat haar zus presenteert. Soms is ze een hele dag bezig voor VOGUE of is ze gezellig thuis met de kids. Bedankt Jetteke, voor je inspiratie, kennis en ervaringen! 

Other stories
Other stories
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.