Skip to content
Masterclass Stephanie Broek-55-creative-business-school

Masterclass Stephanie Broek

Masterclass Stephanie Broek

Vorige week kwam modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek langs om de Allround Styling studenten alles te vertellen over haar loopbaan, het werken op een moderedactie & life as an influencer.

Carrière van Stephanie Broek

Stephanie heeft een indrukwekkende loopbaan in de magazine wereld waar veel van onze studenten van dromen. Zo begon ze ooit als stagiaire bij het blad ELLE en maakte ze daarna carrière als fashion editor. Na haar carrière bij ELLE heeft ze vaste columns geschreven bij ELLE, Glamour en (Teen)Vogue. Nu werkt ze als freelancer en content creator voor o.a. merken als Chanel, Acne Studios en Filippa K.

Secrets to succes: Mode Journalistiek

Door haar loopbaan als fashion journalist kent ze de ins- en outs van het werken op een moderedactie als geen ander. Ze deelde haar secrets to succes als fashion journalist. Zo is het belangrijk dat je onderscheidend bent en een specialisme vindt. Daarnaast is het opbouwen van een goed portfolio een must. Gelukkig hebben onze studenten Allround Styling dit in het schooljaar gedaan! Een andere tip die ze de studenten meegaf is het kennen van de klassiekers uit de modewereld; know the classics! Zo kan het lezen van kranten & magazines en het kijken van biografieën, films en series inspirerend en kennis verrijkend werken.

Secrets to succes: Content Creatie

Ook als content creator kon ze de studenten voorzien van handige tips die ze kunnen toepassen op hun eigen social media-accounts. Instagram is als het ware hun visitekaartje en dé plek om hun portfolio te delen, klanten aan te trekken en het netwerk te vergroten. Het is dan ook belangrijk dat de pagina representatief is. Tegenwoordig is Instagram net zo belangrijk als LinkedIn en gebruiken veel creatives en stylisten het als plek om te netwerken.

Met deze secrets to succes opzak kunnen de studenten met nieuwe inspiratie en kennis door met het maken van een carrière en het verwezenlijken van hun dromen. 

Is het jouw droom om een carrière in de mode te maken? Of lijkt het je te gek om de branding & business kant op te gaan? En wil jij les krijgen van onder andere Stephanie Broek en andere inspirerende masters? Klik dan hier voor meer informatie over ons opleidingsaanbod en wie weet zien we jou volgend jaar op onze schoolbanken!

Masterclass Stephanie Broek-55-creative-business-school
Masterclass Stephanie Broek 55-creative-business-school
Masterclass Stephanie Broek-55-creative-business-school
Masterclass Stephanie Broek-55-creative-business-school
Other stories
Other stories
Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Bij de cursus Fashion & Media Styling gaan de cursisten beelden stylen voor High End Fashion Magazines en doen ze…
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.