Skip to content
Gastles Sneakerjagers 55-creative-business-school

Masterclass Sneakerjagers door Nikki Beek

Masterclass Sneakerjagers door Nikki Beek

Misschien heb je het al uitgebreid voorbij zien komen via onze social kanalen maar vorige week leerde oud student Nikki onze studenten Allround Styling alles over streetwear en sneakers. Nikki weet alles van streetwear en sneakers & deelde haar kennis en expertise in de gastles met de Allround Styling studenten. En als klap op de vuurpijl daagde ze de studenten uit met een te gekke challenge voor Sneakerjagers. Lees je mee? 

Meet Allround Stylist Nikki Beek

Nikki heeft vorig jaar haar diploma tot Allround Stylist in ontvangst mogen nemen. Nikki is altijd al bezig geweest met streetwear en sneakers en bezit zelf al een aardige verzameling van zo ongeveer 200 sneakers. Ze werkt als freelancer bij het sneakerplatform Sneakerjagers en zit daar helemaal op haar plek. Ze zorgt daar voor nieuwe samenwerkingen en beheert de social media-account van Sneakerjagers Womens. Daarnaast doet ze verschillende fotografie en stylingklussen. Ontzettend gaaf om te horen wat ze in zo’n korte tijd al bereikt heeft!

Gastles streetwear en sneakers

Voorafgaand aan de les heeft Nikki de studenten gevraagd om hun favoriete streetwear item of sneaker mee te nemen naar de les. Nikki kon ze alles vertellen over de items die de studenten hadden meegenomen. Van de sneaker tijdlijn tot aan het verhaal achter de schoen, Nikki knows it all. Ook nam Nikki de studenten kort mee door de geschiedenis van streetwear en vertelde ze over de opkomst van streetwear en waarom het niet meer weg te denken is uit het huidige straatbeeld.

Reality school

Last but not least gaf Nikki vanuit Sneakerjagers de studenten een challenge mee. Sneakerjagers brengt binnenkort een merchandise kledinglijn uit en de studenten kregen de challenge om hier een concept voor uit te werken en in duo’s te pitchen. Uit beide klassen wordt vanuit de pitch het winnende idee gekozen en die mogen in samenwerking met Sneakerjagers het zelfbedachte concept écht gaan uitvoeren. Een uitdaging voor de creatieve stylisten in spé!

Volgende week nemen we je mee in de pitches en concepten van de studenten. Ben je benieuwd wie het winnende duo gaat worden? Stay tuned!

Is styling helemaal jouw ding? En wil je niets liever dan een carrière in de fashion- en mediabranche? Dan ben je bij Style School ByDanie op het juiste adres. Klik hier voor meer informatie over ons opleidingsaanbod of kom langs op een van onze open dagen! We would love to meet you.

Gastles Sneakerjagers-55-creative-business-school
Gastles Sneakerjagers-55-creative-business-school
Other stories
Other stories
Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Bij de cursus Fashion & Media Styling gaan de cursisten beelden stylen voor High End Fashion Magazines en doen ze…
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.