Skip to content

masterclass Robbert Rodenburg

masterclass Robbert Rodenburg

Terwijl Robbert Rodenburg (25) meestal de vragen stelt, krijgt hij tijdens de masterclass bij 55 zelf veel vragen van de studenten voorgeschoteld. De jonge, getalenteerde Robbert Rodenburg is niet meer weg te denken uit de mediawereld. Hij speelde in de series Brugklas en SpangaS, presenteerde diverse kinderprogramma’s en is nu succesvol met zijn populaire YouTube serie ‘Open Kaart’ waarin hij bekende Nederlanders interviewt. Hij won de finale van Expeditie Robinson en is binnenkort te zien met een hoofdrol in ‘The Passion’.

LEARN FROM THE BEST: TIPS VAN ROBBERT

Robbert neemt in zijn masterclass de studenten mee in hoe je een professioneel netwerk opbouwt en hoe je hier vervolgens professionele doelen mee kunt bereiken. Hij vertelt onze studenten wat hem geholpen heeft om zijn dromen, doelen en successen achterna te gaan.  ‘Luister altijd naar je eigen gevoel, dat is wat klopt’, aldus Robbert. Met deze tip in ons achterhoofd was dit de achterliggende gedachte van de masterclass. Wat je ook doet en hoe vaak je iets ook doet, als je er zelf een goed gevoel bij hebt, kun je komen waar je wilt. Dat in zijn jonge carrière ook geldt ‘de aanhouder wint’ illustreert hij door te vertellen dat hij maar liefst 150 keer auditie heeft gedaan in zijn jongere tienerjaren voor het programma Brugklas.

Hard werken wordt… goed beloond!

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

Om het meeste uit iedere masterclass te halen, hebben ook nu weer de studenten van de opleiding Branding en Business vragen voorbereid voor Robbert. Hoe begin je aan een carrière als Youtuber, presentator of influencer? Heb je wel eens te maken met tegenslagen? Hoe ga je daarmee om? Wat inspireert je? Robbert neemt voor iedere student de tijd en vertelt uitgebreid na elke vraag.

Wil jij ook les krijgen van zo’n te gekke master als Robbert Rodenburg? Schrijf je dan snel in voor de tweejarige opleiding Fashion & Creative Business of de jaaropleiding Branding & Business via deze link. Start in september 2024!

Other stories
Other stories
Lonneke's five favorites

Lonneke's five favorites

Mode-en celebrity stylist Lonneke Nooteboom ontwikkelde haar inmiddels welbekende Lonneke methode en groeide uit tot een ondernemende fashion influencer. Onlangs…
Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Learn from the best! Vorige week stond Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van Vogue NL voor de klas om onze Mode & Media…
Masterclass David Laport, outspoken couture

Masterclass David Laport, outspoken couture

David Laport is een Nederlandse couturier die bekend staat om zijn opvallende jurken en het kleden van beroemdheden als Sia,…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.