claes iversen atelier - 55 creative business school - photo 1

Masterclass in Atelier Claes Iversen

A special masterclass: studenten Allround Styling gaan op bezoek bij één van de bekendste modeontwerpers van Nederland, Claes Iversen. Hij staat bekend om het ontwerpen van zijn prachtige couturestukken, waaronder jurken voor Koningin Maxima, Chantal Janzen en Yeliz Çiçek. Claes ontvangt de studenten in zijn atelier voor een masterclass en inspireert hen met zijn loopbaan. Bekijk hier de beelden van deze trip!

55 creative business school - masterclass Claes iversen

Wil jij ook les krijgen van masters als Claes Iversen? Lees hier meer over onze opleiding Allround Styling.

Other stories
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.