Skip to content

masterclass Humberto Tan ‘blijf niet zitten, spring eruit’

masterclass Humberto Tan ‘blijf niet zitten, spring eruit’

Humberto Tan bekend van onder andere RTL late night, winnaar van Het Perfecte Plaatje en presentator van zijn weekend talkshow ‘Humberto’ bij RTL 4 deelde zijn kennis met onze studenten. De studenten hadden samen een mega leuke Q&A voorbereid en aan de hand daarvan heeft Humberto veel verteld over de kennis die hij afgelopen jaren op heeft gedaan!

Q&A 

Onze studenten kregen de kans om zelf met Humberto te praten en vragen te stellen. In de mentor lessen werd vooraf nagedacht over wat onze studenten echt van Humberto wilde weten. Dingen over vroeger? Het heden? En wat wilt Humberto eigenlijk met de toekomst? Door verschillende blokken kwamen al deze vragen aan bod. Ieder kwartier werd een student aangewezen om deze vragen te stellen, zo stonden onze studenten echt dicht bij Humberto en zijn verhaal. Learn from the best! 

Levenslessen

Tijdens zijn carrière is Humberto heel wat levenslessen rijker geworden. Hij is bezig met een documentaire over de jacht op jaguars. Onverwachts is het plan veranderd door de programmamakers. Hij blijft niet hangen in het feit dat het niet meer kan of niet meer gaat lukken, hij kijkt juist naar wat er wel kan. Boos worden zeg Humberto, heeft gewoon geen zin. Je moet direct de oplossing zoeken. Hij vertelt dat hij deze mindset altijd al heeft gehad en dat hem dit helpt in zijn carrière.

Toekomst

‘’Morgen zullen de zorgen van gister vergaan’’, is waar Humberto mee begint. ‘’Je moet jezelf de ruimte geven, voor een week of een maand. Alleen jij kan jezelf helpen door je mindset aan te passen, ‘morgen gaat het beter dit kan letterlijk morgen zijn of later. Het is de hoop die er moet zijn’’. Humberto is positief ingesteld. Dit zie je ook aan de studenten, ze zitten vol bewondering te luisteren naar wat hij hun bij brengt. Voor elke situatie bedenkt hij een passende oplossing die te maken heeft met hoop en positiviteit. Hij weet wat hij waard is en daar blijft hij ook bij. Wat hij graag nog meegeeft aan onze studenten is dat werk leuk moet zijn. Je moet er plezier in hebben. Zonder plezier ben je niet blij, en gaat het vaak minder goed met je mindset. Kies altijd voor je geluk en kies met je hart. Hij sluit af met de zin:

“Een baan is maar een baan. Laat het leven je niet leiden, zorg dat je zelf zorgt voor jouw leven; neem altijd initiatief.”

Ook les krijgen van masters zoals Humberto Tan? Schrijf je dan snel in voor de opleiding Branding & Business via deze link!

Other stories
Other stories
masterclass Robbert Rodenburg

masterclass Robbert Rodenburg

Terwijl Robbert Rodenburg (25) meestal de vragen stelt, krijgt hij tijdens de masterclass bij 55 zelf veel vragen van de…
Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Learn from the best! Vorige week stond Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van Vogue NL voor de klas om onze Mode & Media…
Masterclass David Laport, outspoken couture

Masterclass David Laport, outspoken couture

David Laport is een Nederlandse couturier die bekend staat om zijn opvallende jurken en het kleden van beroemdheden als Sia,…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.