Skip to content

Masterclass Fred van Leer

Masterclass Fred van Leer

Topstylist Fred van Leer mag zichzelf inmiddels zelf een BN-er noemen. Hij kleedt artiesten, presentatrices, en daarnaast ook de gewone vrouw. Zijn theatertour Leer van Fred is een doorslaand succes. Tijdens zijn shows leert elke Nederlandse vrouw over styling en kleding. Hij heeft daarnaast een eigen programma op TLC en schreef een boek. Maar wij kennen Fred als een van de topstylisten van Nederland.

De Allround Styling studenten werden afgelopen week verrast met een masterclass van deze hysterische modekenner. Zij zijn net begonnen aan hun tweede semester en moesten dus even omschakelen van Fashion Styling – styling voor fotoshoots etc. – naar Personal Styling. Fred kwam dus precies op het juiste moment. Hij vertelde met veel enthousiasme, maar wist tegelijkertijd ook de juiste snaar te raken. Geweldig!

Other stories
Other stories
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.