Skip to content

Masterclass Bastiaan van Schaik

Masterclass Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik heeft zijn sporen de afgelopen jaren in dit vak als stylist ruimschoots verdiend. Zo heeft hij gewerkt als fashion editor bij de grote magazines en zat hij in de jury van Holland’s Next Top Model. Nu werkt hij als
Personal Shopper in de Bijenkorf Amsterdam. Een echte Allround Stylist dus!

Onze Allround Mode Styling studenten zaten op het puntje van hun stoel tijdens de 2-uur durende masterclass van Bastiaan van Schaik. Door zijn jarenlange ervaringen als mode stylist had hij veel te vertellen over zijn carrière. Maar naast styling bracht hij de studenten veel bij over Personal Branding. Een grote levensles wat hij alle studenten wilde meegeven is: “Jij bent je eigen merk. Wil je opvallen in de massa zorg dat online goed zichtbaar bent. En als je écht iets wil bereiken of graag een bepaalde klus wil, moet je er zelf op afstappen. Alles wat ik heb bereikt in mijn carrière, heb ik zelf voor gewerkt en ben ik zelf op afgestapt. Ja heb je en nee kan je krijgen!” 

Vol motivatie en ambitie zaten de studenten aan het einde van de masterclass weer te trappelen om aan de slag te gaan! Is het ook jouw droom om succesvol stylist te worden? Op onze website vind je alle informatie die je zoekt.
Other stories
Other stories
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.