Skip to content
masterclass manon meijers five favorites

Manon’s five favorites: insta accounts

Manon’s five favorites: insta accounts

Binnen no time de juiste outfit voor de juiste persoon uitkiezen? Dat kan Manon Meijers als de beste. Onlangs gaf ze een masterclass aan onze Allround Styling studenten. Ze vertelde uitgebreid over haar loopbaan en nam ons mee in de psychologie achter fashion. Manon Meijers inspireert ons met haar missie. Ze wil zo veel mogelijk vrouwen gelukkig voor hun kast en stralend voor de spiegel krijgen. Maar wie inspireert haar eigenlijk? Ze deelt met ons vijf Instagram accounts die zij tof en inspirerend vindt!

@camillecharriere
Camille Charriere is een van de belangrijkste influencers in de mode-industrie. Ze heeft samengewerkt met merken als Chloé, Mango, H&M, Tommy Hilfiger en Harrods. Ze kreeg al snel aandacht voor haar moeiteloze Franse stijl die opkomende ontwerpers en luxemode met elkaar combineert. Ook staat ze bekend om haar openhartigheid over de realiteit van het bloggen.

@pernilleteisbaek
Pernille Teisbaek staat bekend als de Deense koningin van de Scandinavische mode. Ze heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de modebranche. Pernille werkte onder andere als modedirecteur voor het Deense tijdschrift ALT for Damerne en later als moderedacteur bij Eurowoman.

@kellywearstler
De Hollywood-styliste Kelly Wearstler heeft stijlgevoel voor interieur, maar is ook een echte business woman. Naast haar eigen ontwerpbureau, lanceerde ze een eigen label en gallery. Het gaat Kelly om meer dan mooie meubels, het moet een ervaring creëren. Zelfs Time Magazine nam haar op in de lijst ‘The Design 100’.

@rianne.meijer
Rianne Meijer is een Nederlandse content creator en staat bekend om haar Instagram versus reality posts. Ze deelt leuke outfits en leuke kiekjes uit haar leven, maar staat vooral bekend om het delen van de ongefilterde kant van haar influencer leven. Haar hilarische posts met veel zelfspot gaan de hele wereld over.

@vivianhoorn
Vivian Hoorn is fotograaf, influencer en creative director. Ze startte op jonge leeftijd haar modellencarrière en heeft al voor verschillende Nederlandse merken model gestaan. Zo stond ze model voor lingeriemerk Hunkemöller, maar ook was te zien in Vogue Nederland. Vivian staat voor self-love en body positivity. Ze inspireert haar volgers om zichzelf te omarmen ongeacht wie je bent en hoe je eruit ziet.

Other stories
Other stories
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Wat ga jij doen na de zomer?

Wat ga jij doen na de zomer?

Ben je net of bijna geslaagd, heb je een tussenjaar of ben je je aan het oriënteren op verschillende studies?…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.