Skip to content

Manon Meeuwis, nooit meer miskopen

Manon Meeuwis, nooit meer miskopen

Weer stralend voor je spiegel staan? Dat klinkt als een job voor Manon Meeuwis! Als een echte Style Shrink nam ze onze cursisten stap voor stap mee door haar methode die psychologie en kleding verbindt. Onze cursisten kleden zichzelf gelukkig en zijn geïnspireerd om anderen gelukkig te gaan kleden. Hoe Manon dit doet? Dat lees je in deze blog.

Wie is Manon Meeuwis?
Manon Meeuwis (1978) is een van de bekendste fashion stylisten, bestsellerauteur en spreker. Ze kleedt al zo’n 15 jaar tv-personalities en artiesten achter de schermen. Ook voor de schermen is Manon een vertrouwd gezicht. Ze streed samen met Thijs Willekes tegen de Nederlandse modemisdaad in De Modepolitie, gaf deelnemers van Hotter Than My Daughter een metamorfose en zat als lifestyledeskundige achter de desk bij RTL Boulevard. Daarnaast runde ze haar eigen stylingbureau, wat uitgroeide tot het grootste stylingbureau van Nederland.

In het dagelijkse leven geeft Manon workshops door het hele land. Ze kwam erachter dat een serieuze benadering van kleding noodzakelijk is. Sindsdien verbindt Manon kleding en psychologie met elkaar. In 2020 richt ze het online platform, The Style Shrink, op. Het platform waar je je eigen stijl gaat ontdekken. Via verschillende programma’s kom je erachter hoe je jezelf kunt kleden op een manier die echt bij je past. Datzelfde jaar brengt ze ook haar boek ‘Kleed jezelf gelukkig’ uit. Aan de hand van dit boek ontdek je hoe je je zelfverzekerder, gelukkiger en succesvoller kunt voelen door de juiste kleding.

Masterclass van The Style Shrink
Volgens Manon is kleding de meest doeltreffende manier om je persoonlijkheid te versterken en een onuitwisbare indruk achter te laten. Maar ook om je meer zelfvertrouwen te geven en zo je doelen te bereiken. In de masterclass vertelt Manon over de kracht van kleding en hoe je deze kunt inzetten. Ze brengt waardevolle inzichten mee, die ertoe leiden dat je de stijl vindt die écht bij je persoonlijkheid past. Zo weten ook onze studenten beter wie zij zijn, welke stijl goed bij hen past, en hoe je dit bij anderen kunt achterhalen. Manon is vastbesloten om iedereen gelukkig voor de kast èn stralend voor de spiegel te krijgen.

“Ik geloof dat ieder mens zich gelukkiger kan kleden.”

Wil je ook les krijgen van onder andere Manon Meeuwis? Schrijf je dan hier in voor de cursus Personal Styling! 

Other stories
Other stories
masterclass Robbert Rodenburg

masterclass Robbert Rodenburg

Terwijl Robbert Rodenburg (25) meestal de vragen stelt, krijgt hij tijdens de masterclass bij 55 zelf veel vragen van de…
Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Learn from the best! Vorige week stond Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van Vogue NL voor de klas om onze Mode & Media…
Masterclass David Laport, outspoken couture

Masterclass David Laport, outspoken couture

David Laport is een Nederlandse couturier die bekend staat om zijn opvallende jurken en het kleden van beroemdheden als Sia,…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.