Skip to content
55 Creative Business School - Lonneke five favorites

Lonneke’s five favorites

Lonneke’s five favorites

Mode-en celebrity stylist Lonneke Nooteboom ontwikkelde haar inmiddels welbekende Lonneke methode en groeide uit tot een ondernemende fashion influencer. Onlangs gaf Lonneke een masterclass aan onze Allround Styling studenten. Wij zijn benieuwd naar wie haar inspireert. Ze deelt met ons vijf Instagram accounts die zij het volgen waard vindt!

@mathildegoehler
Mathilde Gøhler is een Deens model dat bekend staat om haar verschijningen in magazines en haar Scandinavische uitstraling op haar Instagrampagina. Ze is tevens mede-oprichter van branding bureau, Social Works, en van liefdadigheidsfonds, MY FOUNDATION.

55 creative business school - Mathilde Goehler

@greceghanem
Grece Ghanem is een fashionicoon op Instagram. Ze is personal trainer in Montreal en een inspirerend voorbeeld van ‘Style has No Age’ met haar liefde voor Old Céline, een strakke bob en funky schoenen.

55 creative business school - Grece Ghanem

@thefrankieshop
The Frankie Shop inspireert iedereen die houdt van luxueus ogende basics en statement pieces. De shop biedt exclusieve stukken van toonaangevende ontwerpers zoals Rachel Comey en Karen Walker.

55 creative business school - the Frankie shop

@threadsstyling
Bij Threads Styling ervaar je een luxe, persoonlijke shopping service. Threads Styling verbindt haar team van persoonlijke stylisten met shoppers die grotendeels worden geïnspireerd door deze social media posts.

55 creative business school - threads styling

@polliani
Janka Polliani is een stylist en presentatrice van onder andere Top Model Curves. Ze inspireert haar volgers op Instagram met kleurrijke outfits en maakt deel uit van de showcommissie van Copenhagen Fashion Week.

55 creative business school - Polliani
Other stories
Other stories
Fashion is fun met styliste Edith Dohmen

Fashion is fun met styliste Edith Dohmen

Meet onze nieuwe gastdocent Edith Dohmen. Ze is style consultant, oprichter van het platform Style has no size en is…
De psychologie achter je outfit

De psychologie achter je outfit

Je goed voelen in je outfit? Achter jouw outfit schuilt veel meer dan je denkt. Manon Meijers komt langs voor…
Yce Sidibeh, kleren maken de man

Yce Sidibeh, kleren maken de man

Wat zijn de etiquettes voor het dragen van een pak? Hoe strik je een stropdas op de juiste manier? Welk…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.