Skip to content
55 Creative Business School - Lonneke five favorites

Lonneke’s five favorites

Lonneke’s five favorites

Mode-en celebrity stylist Lonneke Nooteboom ontwikkelde haar inmiddels welbekende Lonneke methode en groeide uit tot een ondernemende fashion influencer. Onlangs gaf Lonneke een masterclass aan onze Allround Styling studenten. Wij zijn benieuwd naar wie haar inspireert. Ze deelt met ons vijf Instagram accounts die zij het volgen waard vindt!

@mathildegoehler
Mathilde Gøhler is een Deens model dat bekend staat om haar verschijningen in magazines en haar Scandinavische uitstraling op haar Instagrampagina. Ze is tevens mede-oprichter van branding bureau, Social Works, en van liefdadigheidsfonds, MY FOUNDATION.

55 creative business school - Mathilde Goehler

@greceghanem
Grece Ghanem is een fashionicoon op Instagram. Ze is personal trainer in Montreal en een inspirerend voorbeeld van ‘Style has No Age’ met haar liefde voor Old Céline, een strakke bob en funky schoenen.

55 creative business school - Grece Ghanem

@thefrankieshop
The Frankie Shop inspireert iedereen die houdt van luxueus ogende basics en statement pieces. De shop biedt exclusieve stukken van toonaangevende ontwerpers zoals Rachel Comey en Karen Walker.

55 creative business school - the Frankie shop

@threadsstyling
Bij Threads Styling ervaar je een luxe, persoonlijke shopping service. Threads Styling verbindt haar team van persoonlijke stylisten met shoppers die grotendeels worden geïnspireerd door deze social media posts.

55 creative business school - threads styling

@polliani
Janka Polliani is een stylist en presentatrice van onder andere Top Model Curves. Ze inspireert haar volgers op Instagram met kleurrijke outfits en maakt deel uit van de showcommissie van Copenhagen Fashion Week.

55 creative business school - Polliani
Other stories
Other stories
Lonneke's five favorites

Lonneke's five favorites

Mode-en celebrity stylist Lonneke Nooteboom ontwikkelde haar inmiddels welbekende Lonneke methode en groeide uit tot een ondernemende fashion influencer. Onlangs…
masterclass Robbert Rodenburg

masterclass Robbert Rodenburg

Terwijl Robbert Rodenburg (25) meestal de vragen stelt, krijgt hij tijdens de masterclass bij 55 zelf veel vragen van de…
Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Learn from the best! Vorige week stond Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van Vogue NL voor de klas om onze Mode & Media…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.