Skip to content
masterclass lonneke nooteboom personal styling cursus

Lonneke Nooteboom: ‘Leef je droom!’

Lonneke Nooteboom: ‘Leef je droom!’

De bekende mode- en celebrity styliste Lonneke Nooteboom wil vrouwen inspireren de mooiste versie van zichzelf neer te zetten en hun dromen achterna te gaan. Met veel plezier zetten we haar dan ook voor de klas Personal Styling waar ze onze cursisten meeneemt op reis door haar werk.

Wie is Lonneke Nootenboom?
Lonneke is stylist, ondernemer, influencer én moeder. Ze zette het succesvolle online modeplatform Style My Day op, schreef het boek Style Your Life en begon een eigen Instagram-account met inmiddels ruim 160.000 volgers. Ze kent de kracht van social media en personal branding en vertelt uitgebreid over haar online avonturen. Nog steeds kleedt ze menig bekende Nederlander en zit ze vol met nieuwe plannen. Een dag uit het leven van deze stijlvolle vrouw is nooit hetzelfde!

“Leef je droom! Je bent de regisseur van je eigen verhaal.”

De masterclass van Lonneke
Lonneke is al meer dan 20 jaar stylist, personal shopper en ondernemer. Een echte inspiratiebron! Tijdens de masterclass deelt Lonneke haar sleutel tot succes. Ze vertelt uitgebreid over haar succesvolle Lonneke Methode waar je naast basics werkt met key pieces. Ze heeft hiermee een enorme schare fans gekregen. Er zijn inmiddels zelfs verschillende insta accounts waar vrouwen hun outfits volgens de Lonneke Methode met elkaar delen. Naast haar carrière in styling, gaat haar social media als een speer. Hoe je social media het best kunt inzetten als stylist, dat weet Lon als de beste. Ze vertelt leuke anekdotes en deelt haar ervaringen. Op deze manier inspiratie opdoen van bekende namen uit het vak is what we do at 55! Zo hebben we dit jaar al Martien Mellema, Patty Zomer en Manon Meijers voor de klas gehad.

lonneke nootenboom - masterclass cursus personal styling
lonneke nootenboom - masterclass cursus personal styling

Ook les krijgen van Lonneke? Schrijf je dan snel in voor de cursus Personal Styling! Oktober 2022 gaat de nieuwe reeks van start.

Bedankt Lonneke! Het was zoals altijd weer een feestje!

Marianne Bovenhuis, cursist Personal Styling
Lees verder
“De masterclass van Lonneke waar ik al die lessen naar uitkeek, was het wachten waard! Zo inspirerend en leerzaam dat ik nu nog beter weet wat ik wil door deze personal styling cursus. Toegankelijk, eerlijk en oprecht zijn de woorden die bij mij opkomen als ik naar haar verhaal luister.”
Debbie Tejares, cursist Personal Styling
Lees verder
“Wat een leuke masterclass heeft Lonneke Nooteboom gegeven. Ze is super enthousiast en een goede verteller. De hele klas hing 3 uur aan haar lippen. Dat ze in fashion gepokt en gemazeld is, blijkt uit de vele anekdotes en praktijkverhalen. Enorm veel van opgestoken!!!”
Previous
Next
Other stories
Other stories
Denis Doeland: 'F**k it all! Data and content are king'

Denis Doeland: 'F**k it all! Data and content are king'

  Denis Doeland, de zelf uitgeroepen business hacker, begint zijn masterclass met zijn belangrijkste les: “Fuck it all! Data is…
Heb jij al een social brandbook?

Heb jij al een social brandbook?

Wil jij een sterk merk bouwen op social media? En je onderscheiden van je concurrenten? Social media branding is een…
<strong>Masterclass Manon Meeuwis: kleding is pure psychologie</strong>

Masterclass Manon Meeuwis: kleding is pure psychologie

Inspiration time! Voor de module Personal Styling kwam Manon Meeuwis een masterclass geven over de psychologie achter kleding. Volgens Manon…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.