Skip to content

Level up your social skills

Level up your social skills

Je hebt een eigen merk of bedrijf opgericht, onderhoudt de socials voor een organisatie of wil stappen zetten naar een carrière als influencer. Waar begin je? Wat wordt je social mediastrategie? Wat wil je uitstralen? Hoe maak je relevante content? Hoe spreek je een doelgroep aan en wanneer gebruik je welk kanaal? Dat leer je in 10 lessen tijdens de cursus Social Media Branding. Veel bedrijven, merken en personalities tillen hun social media accounts naar een hoger niveau. Met opvallende foto’s, reels en tiktoks tot een krachtige vormgeving en strakke stories. Now it’s up to you!

Social media inzetten voor de groei van je bedrijf
Social media als Instagram, Facebook, YouTube, Pinterest,TikTok en LinkedIn zijn onmisbaar geworden in onze digitale samenleving. Deze kanalen zijn de manier om verschillende doelgroepen te bereiken en mee te communiceren. Merken, bedrijven en personalities zetten social media in om hun doelgroep van waardevolle content te voorzien, een visuele identiteit te ontwikkelen en een band te creëren met de doelgroep.

In onze cursus Social Media Branding leer je stap voor stap hoe je je bedrijf vorm kunt geven op social media, hoe je de juiste doelgroep aantrekt en hoe je van een volger een klant maakt. In 8 lessen weet je hoe je jouw bedrijf kunt positioneren op social media en ken je alle do’s en don’ts voor je socials. 

Learn by doing
Bij 55 Creative Business School ga je praktijkgericht aan de slag, zodat je tijdens de cursus al bezig bent met de volgende stap in je loopbaan. Zo organiseren we tijdens de cursus challenges om jezelf online te presenteren, werk je aan je personal branding en brainstormen we gezamenlijk over je ideale klant en hoe je deze aanspreekt. Als eindproduct lanceer je de socials voor je bedrijf, product of dienst. 

Learn from the best!
Ook bij deze cursus komen verschillende experts langs om hun kennis met jou te delen tijdens inspirerende masterclasses. De afgelopen jaren waren dit onder anderen Kirsten Jassies, Instagram expert en auteur van het boek ‘Instaproof’ en Marjolein Bongers, LinkedIn expert en auteur van het boek LinkedIn power.

Voor wie?
De cursus Social Media Branding is voor zowel freelancers als bedrijven die meer business en naamsbekendheid uit social media willen halen. Ook voor professionals die van zichzelf een online brand willen maken en willen opvallen is dit de stap naar een personal brand. Of voor ieder die zich het leuk vindt om zijn of haar kennis te vergroten op het gebied van social media.

Join us!
Ben jij ready om jouw social media skills een boost te geven? Schrijf je hier in voor de cursus Social Media Branding of meld je hier aan voor een van onze open dagen.

Other stories
Other stories
Heb jij al een social brandbook?

Heb jij al een social brandbook?

Wil jij een sterk merk bouwen op social media? En je onderscheiden van je concurrenten? Social media branding is een…
5 tips to kickstart your design skills

5 tips to kickstart your design skills

Logo’s, magazines, posters, productverpakkingen, tijdschriften en advertenties, we zien grafisch ontwerp elke dag en overal om ons heen. Het is…
Where the jobs are: graphic design

Where the jobs are: graphic design

Met een basisopleiding graphic design heb je veel carrièremogelijkheden. Als je er even over nadenkt, is bijna elk door mensen…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.