Skip to content
beeld-styling-challenge-bjorn-franke

LET’S STYLE BUDDY EN CARRIE

LET’S STYLE BUDDY EN CARRIE

Challenge time! TV & Celebrity stylist Bjorn Franke daagt onze studenten uit om twee van zijn vaste klanten te stylen! Buddy Vedder voor Holland’s Got Talent en Carrie Ten Napel voor Op1. Bjorn kiest de tofste looks uit en neemt deze mee naar de tv-studio! Wie weet draagt de klant een van deze te gekke looks in de uitzending binnenkort! Meer weten over de challenge en de module TV & Celebrity Styling? Lees het in deze blog.

Onze Reality School

Met een opleiding aan 55 Creative Business School brengen we jou zo dicht mogelijk bij de realiteit van de beroepspraktijk. Zo ga je onder andere aan de slag met deze styling challenge van Bjorn Franke. Naast challenges ga je aan de slag met praktijkopdrachten en bezoek je locaties. Door de inzet van gastdocenten en masters die de volgende dag weer aan de slag gaan in het werkveld, zijn onze opdrachten continu actueel en up-to-date.

Get creative

Bjorn Franke geeft het vak TV & Celebrity Styling bij 55 en daagt onze studenten uit voor een challenge! Ze krijgen de opdracht om twee van zijn klanten te stylen. Buddy Vedder voor het programma Holland’s Got Talent en Carrie Ten Napel voor Op1.
De studenten doen onderzoek naar deze personen en de tv-programma’s. Denk aan het type televisieprogramma, het decor, de stijl van de persoon en hoe de persoon eruit ziet op beeld.
Vervolgens shoppen de studenten eén complete outfit per persoon en presenteren ze de look in de les aan Bjorn. Hij kiest per klas de tofste looks uit en neemt deze mee naar de tv-studio.

tv and celebrity styling - challenge - learn from the best - bjorn franke - 55 creativebusinessschool
tv and celebrity styling - challenge - learn from the best - bjorn franke - 55 creativebusinessschool

Module TV & Celebrity Styling

Deze styling challenge is nog maar een voorproefje! Voor de module TV & Celebrity styling gaan onze studenten op zoek naar een BN’er om te stylen voor eén van de programma’s waar zij in te zien zijn. Je gaat aan de slag met onderzoek, moodboards, intakegesprekken, personal shoppen en doorpasdagen. Met als eindresultaat looks die deze persoon laat stralen. Je krijgt les van niemand minder dan Bjorn Franke, de stylist van onder andere Buddy Vedder en Timor Steffens.

Learn from the best! Schrijf je hier in voor de jaaropleiding Allround Styling en krijg ook les van Bjorn Franke.

Other stories
Other stories
Red carpet ready met de module video creatie

Red carpet ready met de module video creatie

Video is hard op weg de meest populaire vorm van marketing te worden. Uit recent onderzoek is gebleken dat consumenten…
Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

2023 is nog maar net begonnen en de Open Dagen stromen vol. Ben jij ook op zoek naar wat je…
Meet mentor Merel: "soft skills zijn onmisbaar"

Meet mentor Merel: "soft skills zijn onmisbaar"

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal in onze opleidingen. Goed kunnen samenwerken, anderen enthousiast kunnen maken voor je ideeën en…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.