Skip to content

Last seats: Personal Styling

Last seats: Personal Styling

Volg jij de laatste fashion trends op de voet? Vind je het leuk om mensen te adviseren en inspireren op het gebied van mode? En zou je graag aan je stylingkwaliteiten willen werken? Dan ben je bij de cursus Personal Styling aan het juiste adres. 

Voor wie is de Cursus Personal Styling geschikt? 

– Werk je al langere tijd als verkoopstylist of heb je een eigen modezaak? Wil je je technische stylingkennis verbeteren en je creatieve stylingvaardigheden verder ontwikkelen? Tijdens de cursus Personal Styling leer je de behoeften van je klanten te begrijpen maar ook het herken je de lifestyle, koopvoorkeur en type klant. Een goed advies is de beste service voor je klant.

– Is mode altijd al een passie van je geweest, maar heb je toch voor de veilige weg gekozen?  Je bent nooit te oud om te leren en je dromen waar te maken. Time to make a change.

– Klopt iedereen altijd bij jou aan voor stylingadvies? Stel je graag creatieve sets samen en zie je in één oogopslag of een outfit klopt of niet? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je een eigen styling business starten? Maak van je hobby je beroep.

– Ook voor de mensen die weinig tot geen ervaring hebben in de mode- en stylingbranche is onze cursus Personal Styling geschikt. Het belangrijkste vinden wij dat je affiniteit hebt met mode en je open staat voor een nieuwe uitdaging. 

Dit ga je leren tijdens de Cursus Personal Styling: 

De cursus bevat 13 innovatieve lessen die gegeven worden door de toppers uit de mode-industrie. Bekende stylisten als Patty Zomer leren je alle ins- en outs van het personal stylingvak. 

Gedurende de cursus houd je je bezig met de verschillende aspecten van personal styling en verbeter je je sales- en stylingcapaciteiten. Zo leer je bijvoorbeeld het uitvoeren van figuur- en kleuranalyses, waardoor je gemaakte keuzes in de toekomst professioneel kan onderbouwen aan klanten. Door middel van mixen & matchen leer je hoe met kleding uit de kast van een klant weer nieuwe sets kan combineren. Mixen en matchen, it is! Daarnaast ga je aan de slag met praktische opdrachten zoals personal shopping en wardrobe planning. Learning by doing!

Reviews van cursisten

"Wat kijk ik terug op een leuke en leerzame tijd aan de school. Ik kijk er met veel plezier op terug en heb geweldige mensen mogen ontmoeten." 

"Hier begon het, de start van mijn droom... en nu al zoveel mooie klussen''

''Wat een gave opdracht was de 3x basics.  Ik heb me de hele week kunnen uitleven op het bedenken van nieuwe setjes. Lekker aan het mixen & matchen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zó blij ben met deze cursus! I'm loving every minute of it!''

De cursus Personal Styling start binnenkort en er zijn nog maar enkele plekken vrij! Dit is je kans! Schrijf je hier in voor de cursus Personal Styling en maak van je dromen werkelijkheid.

Other stories
Other stories
Wat kun je doen met Allround Fashion Styling?

Wat kun je doen met Allround Fashion Styling?

Omdat we regelmatig de vraag van ouders krijgen wat je allemaal na de opleiding kunt doen als Allround Fashion Stylist,…
Opleidingscoördinator

Opleidingscoördinator

Ben jij een echte duizendpoot? Heb jij een talent voor organiseren, plannen en communiceren? Wil je graag werken met jonge…
Help, hoe overtuig ik mijn ouders?

Help, hoe overtuig ik mijn ouders?

Ok, ik ben overtuigd om een opleiding te doen bij 55, nu m’n ouders nog ;). Wij helpen je graag…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.