Skip to content
last chance to learn from the best - fashion en media cursusstyling - 55 creative business school

Last chance to learn from the best

Last chance to learn from the best

Heb jij affiniteit met fashion? Droom jij van een baan bij modebedrijven als Loavies, Bijenkorf en Zalando en wil je in een korte tijd aan de slag als succesvol stylist? Start in oktober met de cursus Fashion & Media Styling! Onder begeleiding van Lonneke Nooteboom, Martien Mellema en andere top stylisten ontwikkel jij je in 13 weken tot een Fashion & Media Stylist. Met het opbouwen van je portfolio ben je direct klaar voor de volgende stap in je loopbaan.

Learn by doing

De cursus Fashion & M edia Styling bestaat uit een prettige mix tussen theorie en praktijk. Tijdens de theorielessen ga je aan de slag met vakken als conceptontwikkeling, doelgroep- en catwalkanalyses. Maar ons credo is niet voor niets: Learn by doing! Wij geloven dat jij de vaardigheden voor stylist je het beste leert in de praktijk. Zo ga je de styling verzorgen tijdens verschillende shoots. Denk aan editorial styling, commerciële styling en still life styling. Van het concept tot aan de shootdag, it’s up to you. Naast de lessen en vele praktijkopdrachten volg je inspirerende masterclasses van de top uit modewereld zoals Yeliz Cicek, hoofdredacteur van Vogue. Ook neem je een kijkje achter de schermen bij een PR-bureau, waar je als stylist vaak kleding leent.

Build your portfolio

Build your portfolio

Bij 55 bieden we je de kans om samen te werken met een compleet team bestaande uit een professionele fotograaf, modellen en make-up and hair artiesten. Zo bouw je niet alleen aan een netwerk voor de toekomst, maar werk je samen met hen aan het opbouwen van je portfolio. Als  afsluiter van de cursus werk je naar een zelfstandige eindshoot of modeproductie toe.

Na het afronden van de cursus Fashion & Media Styling kun je zelfstandig modeproducties, campagnes en e-commerce beelden ontwerpen, produceren en stylen voor magazines, modebedrijven en merken.

Ben jij creatief en heb je een goed gevoel voor stijl? En wil je in een korte tijd een netwerk en portfolio opbouwen? Schrijf je dan hier in en begin in oktober 2022 aan de cursus Fashion & Media Styling. Zeker zijn van je plekje bij 55? Wacht niet te lang, er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar!

ReviewAnna van der Geest, Fashion & Media Styling
Lees verder
"Deze cursus heeft mij vooral veel inzicht gegeven in wat ik echt leuk vind en wat mij energie geeft! Na elke cursusdag ging ik naar huis met jeukende handen. Ik kon niet wachten om weer bezig te zijn met het creëren van mooie dingen. 55 Creative Business School is echt een plek waar je je creativiteit kwijt kan, jezelf kan zijn. Ook leer je het vak echt kennen door de masters die lesgeven. Zij kunnen je als geen ander vertellen hoe deze wereld in elkaar zit."
Other stories
Other stories
Heb jij al een social brandbook?

Heb jij al een social brandbook?

Wil jij een sterk merk bouwen op social media? En je onderscheiden van je concurrenten? Social media branding is een…
5 tips to kickstart your design skills

5 tips to kickstart your design skills

Logo’s, magazines, posters, productverpakkingen, tijdschriften en advertenties, we zien grafisch ontwerp elke dag en overal om ons heen. Het is…
Where the jobs are: graphic design

Where the jobs are: graphic design

Met een basisopleiding graphic design heb je veel carrièremogelijkheden. Als je er even over nadenkt, is bijna elk door mensen…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.