Skip to content

New Class: Personal Styling

New Class: Personal Styling

De cursus Personal Styling ging vorige week van start. De eerste les was natuurlijk best spannend en niet alleen voor de cursisten.

Educator en Personal Stylist Sabrina Schapendonk beet het spits af met de eerste les van de cursus. Sabrina was ‘very excited’ over deze groep! Sabrina werkt als Personal Stylist en daarnaast runt ze haar eigen  business ‘Styling Stories’. De eerste les stond in het teken van kennismaken en een eerste indruk analyse. Het cliché is namelijk waar, we worden dagelijks op ons uiterlijk beoordeeld. Of we dat nu willen of niet. In de eerste les over ‘first impression’  gingen de cursisten praktisch aan de slag met het analyseren van elkaars imago. De basis van het Personal Styling vak is gelegd! Ready for more…

Heb je ook interesse in de cursus Personal Styling? Of ben je nieuwsgierig geworden naar onze andere cursussen? Kom langs op één van onze infodagen.

Other stories
Other stories
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.