Skip to content

Kick-off Personal Styling

Kick-off Personal Styling

De cursus Personal Styling is van start gegaan. Yes! Vanaf deze maand leiden we weer een groep enthousiaste cursisten op tot het meest modieuze vak ooit, namelijk dat van stylist. Denk hierbij aan lessen over stylingadvies voor mannen en vrouwen, lingerie en shapewear, kleuranalyse, maar ook aan interessante excursies en masterclasses van stylistes uit het werkveld.

De kick-off werd afgetrapt door Personal Styling educator Sandra Niezink. Sandra is imagostylist en startte de les met een kennismaking, die ging over de eerste indruk. Het cliché is namelijk waar, we worden dagelijks op ons uiterlijk beoordeeld. Of we dat nu willen of niet. Naast de ‘first impression’ kregen onze stylistes een handige stylingkit met alle benodigheden voor een stylist. Klaar voor the real deal!

Hoe cursist Femke de welkomst ervaarde?

“Ja, eindelijk was het zover, de Personal Styling cursus begon. Ik had er zoveel zin in. In een heel gaaf gebouw, het World Fashion Center in Amsterdam, werden we verwacht. We kregen les in een te gekke stijlvolle ruimte op de 10e verdieping van het fashion center met prachtig uitzicht over de stad!”

Had jij hier graag bij willen zijn? Klik hier voor de nieuwe cursusdata van Personal Styling.

Other stories
Other stories
Met H&M de studio in!

Met H&M de studio in!

Let’s shoot! Na conceptontwikkeling, moodboards en de styling challenge is het nu tijd voor het echte werk, de eerste fotoshoot…
Yearbook challenge - think pink

Yearbook challenge - think pink

Na weken vol conceptontwikkeling en moodboards gingen de studenten in de laatste les een stapje verder op weg naar de…
Fieldtrip Maison Amsterdam

Fieldtrip Maison Amsterdam

Deze week gingen de studenten Allround Styling op fieldtrip naar de ‘lands grootste modehuis in Amsterdam, de Nieuwe Kerk. Maison…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.