Skip to content

Student Spotlight: Meet Kaylee

Student Spotlight: Meet Kaylee

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Kaylee. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Kaylee?

Ik ben Kaylee Vlasblom, 19 jaar oud en ik ben dit jaar student aan de jaaropleiding Allround Styling op Style School ByDanie. Mijn bijbaan is bij Starbucks Stadionweg, waar ik sinds augustus Supervisor ben. Ik hou ontzettend veel van sale shoppen en het liefst scoor ik zoveel mogelijk leuke items voor een strak prijsje. Dit heb ik voornamelijk van mijn moeder, die mij altijd heeft geleerd dat ik zeker geen dief van mijn eigen portemonnee moet zijn. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met mijn vriend, mijn vriendinnen en mijn familie. Zij brengen het beste in mij naar boven en ik word ontzettend gelukkig van het feit dat ik zulke leuke, gezellige mensen om mij heen heb.

Vraag 2: Waarom heb je gekozen voor Style School ByDanie en hoe ervaar je de lessen tot nu toe?

Ik heb gekozen voor de jaaropleiding Allround Styling omdat ik precies een jaar geleden aan de HBO opleiding Logistiek & Economie begon, maar ik me daar begon te beseffen dat ik iets moest gaan doen wat ik echt leuk vind. Ik heb toen gekozen voor deze jaaropleiding, omdat ik mijzelf in de toekomst met een eigen mode onderneming zie, en ik het geweldig vind om heel de dag met outfits en mode bezig te zijn.

Vraag 3: Wat is jouw signature look?

Ik hou van vrouwelijk met iets comfortabels, het liefst met een printje. Nu de herfst is begonnen combineer ik mijn rokjes met een lekkere trui en een leuke sneaker. Tegenwoordig ben ik ook heel erg van de leopard print en heb ik dat ook het liefst in elke outfit zitten.

Vraag 4: Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Ik zou ontzettend graag mijn eigen winkel willen openen met een bijbehorende webshop. Ik vind dat je dit niet zonder ervaring of kennis moet beginnen en ik denk ook dat het alleen maar voor pluspunten zal zorgen wanneer je precies weet wat iemand wel of niet zal staan en wat de laatste trends zijn. Op de Style School zijn we de derde lesdag ook al flink bezig geweest met het schrijven van een ondernemingsplan en wordt er gekeken naar wat de interesses en toekomstplannen van alle meiden zijn. Dit vind ik echt top.

Vraag 5: Wat is jouw fashion quote?

‘Kindness reveals beauty’, dit is niet per se een fashionquote maar wel zeker iets wat bij mijn gedachtegang past. In het Nederlands: ‘Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding’. Ik vind het zo belangrijk dat je naast een mooi uiterlijk ook een mooi innerlijk hebt. Je persoonlijkheid zegt veel meer dan je uiterlijk.

Vraag 6: Wie zou je graag willen stylen?

Ik zou het echt geweldig vinden om Rihanna te stylen voor het MET Gala. Haar stijl is zo kenmerkend en bij dat soort gelegenheden pakt zij altijd extra groots uit. Het lijkt me geweldig om mijn gestylde look bij haar nog jaren in tijdschriften tegen te komen.

Other stories
Other stories
Results studio shoot

Results studio shoot

Even geleden werden de cursisten Fashion & Media Styling uitgedaagd tijdens hun eerste professionele shoot. In onze studio gingen ze met een…
Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.