Skip to content

It’s graduation day!!

It’s graduation day!!

Na een fantastisch schooljaar bij 55 nemen onze studenten hun diploma in ontvangst. Stralende gezichten, trotse familie en vrienden, een expositie van hun eindwerk en glazen bubbels klaar om te proosten op onze talentvolle creatives.

TROTS op class 21/22

Een prachtig portfolio, een goed netwerk en een schat aan ervaring; de studenten van Class 21/22 zijn klaar voor de volgende stap in hun loopbaan. Ze kregen les van de besten uit het vak, gingen in de praktijk aan de slag en bezochten verschillende locaties om inspiratie op te doen. Meerdere fashion shoots met professionele teams, een masterclass van modeontwerper Claes Iversen, personal shoppen in de praktijk, en celebs stylen; het was een waanzinnig schooljaar.

Deze week mochten de studenten hun diploma dan eindelijk in ontvangst nemen. Na een persoonlijk woordje van hun mentor nemen ze hun diploma in ontvangst en gaan ze met een goed gevuld portfolio de deur van 55 uit!

Wij zijn trots en wensen onze studenten alle goeds voor een succesvolle carrière!

Hieronder een impressie van een geslaagde dag:

Other stories
Other stories
Een leven lang leren met STAP-subsidie

Een leven lang leren met STAP-subsidie

We leven in een snel veranderende wereld. Digitalisering, technologische veranderingen en andere maatschappelijke trends leiden tot een snelle evolutie van werk;…
Red carpet ready met de module video creatie

Red carpet ready met de module video creatie

Video is hard op weg de meest populaire vorm van marketing te worden. Uit recent onderzoek is gebleken dat consumenten…
Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

2023 is nog maar net begonnen en de Open Dagen stromen vol. Ben jij ook op zoek naar wat je…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.