Skip to content

new creatives graduated and ready!

new creatives graduated and ready!

Na een fantastisch schooljaar bij 55 nemen onze studenten hun diploma in ontvangst. Stralende gezichten, trotse familie en vrienden, een expositie van hun eindwerk en glazen bubbels stonden  klaar om te proosten op onze talentvolle creatives.

De studenten van jaar 22/23 zijn klaar voor de volgende stap in hun loopbaan. Bij Branding & Business kijken we terug op een jaar vol masterclasses van de besten uit het vak zoals: Thomas van der Vlugt, Robbert Rodenburg, Foryou Agency, Humberto Tan en nog vele anderen.  Er zijn nieuwe trends gespot, verschillende rebrandings uitgevoerd, 30 prachtige nieuwe merken gelanceerd en hebben de studenten voor Stelz & Sneakerjagers producten mogen verzinnen tijdens onze eigen Dragons Den. 

Voor Allround Styling stonden meerdere fashion shoots met professionele teams op de planning afgelopen jaar. Masterclasses van onder anderen: modeontwerper David Laport, personal stylist Manon Meeuwis, hoofdredacteur van de VogueNL Yeliz Cicek, personal stylist en zangeres Patty Zomer, Make-up guru Amanda Rijff en nog vele anderen. Voor de fysieke personal styling opdracht zijn we op bezoek gegaan bij Vandijk. in Waalwijk en hebben onze studenten verschillende celebs gestyled zoals: Flemming & Band voor Groots met een zachte G, William Rutten, Patty Zomer, Hannah Mae, Carrie ten Napel, Nicole Buch en Tooske Ragas. Het was een waanzinnig schooljaar. 

Tijdens de feestelijke graduation ceremonie namen de studenten dan eindelijk hun diploma in ontvangst. Na een persoonlijk woordje van hun mentor is het jaar bij 55 Creative Business School dan echt voorbij.  Met een en bak aan ervaring, een schitterend portfolio en eein eigen netwerk gaan ze de deur van 55 uit! Wij zijn trots en wensen onze studenten alle goeds voor een succesvolle carrière! We will stay in touch 😉

 

Hieronder een impressie van een geslaagde dag:

Other stories
Other stories
Opleidingscoördinator

Opleidingscoördinator

Ben jij een echte duizendpoot? Heb jij een talent voor organiseren, plannen en communiceren? Wil je graag werken met jonge…
Help, hoe overtuig ik mijn ouders?

Help, hoe overtuig ik mijn ouders?

Ok, ik ben overtuigd om een opleiding te doen bij 55, nu m’n ouders nog ;). Wij helpen je graag…
Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

2024 is in volle gang en de Open Dagen worden goed bezocht. Ben jij ook op zoek naar wat je…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.