Skip to content

It’s graduation day!!

It’s graduation day!!

Na een fantastisch schooljaar bij 55 nemen onze studenten hun diploma in ontvangst. Stralende gezichten, trotse familie en vrienden, een expositie van hun eindwerk en glazen bubbels klaar om te proosten op onze talentvolle creatives.

TROTS op class 21/22

Een prachtig portfolio, een goed netwerk en een schat aan ervaring; de studenten van Class 21/22 zijn klaar voor de volgende stap in hun loopbaan. Ze kregen les van de besten uit het vak, gingen in de praktijk aan de slag en bezochten verschillende locaties om inspiratie op te doen. Meerdere fashion shoots met professionele teams, een masterclass van modeontwerper Claes Iversen, personal shoppen in de praktijk, en celebs stylen; het was een waanzinnig schooljaar.

Deze week mochten de studenten hun diploma dan eindelijk in ontvangst nemen. Na een persoonlijk woordje van hun mentor nemen ze hun diploma in ontvangst en gaan ze met een goed gevuld portfolio de deur van 55 uit!

Wij zijn trots en wensen onze studenten alle goeds voor een succesvolle carrière!

Hieronder een impressie van een geslaagde dag:

Other stories
Other stories
Trend Forecasting: kijken in de toekomst!

Trend Forecasting: kijken in de toekomst!

Voordat je kunt beginnen met het ontwikkelen van creatieve concepten is onderzoek nodig. In de module Trend Forecasting van de…
Nieuwe docent: Janine Kho

Nieuwe docent: Janine Kho

Yesss, we mogen weer een nieuwe naam toevoegen aan onze groep docenten! Janine Kho gaat naast haar eigen events en…
RESULTS: SHOOT H&M

RESULTS: SHOOT H&M

It’s shoot time! Vorige week stonden onze Allround Styling studenten met H&M in onze studio. Tijd voor het echte werk:…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.