Skip to content

Introducing new video educator Daan

Introducing new video educator Daan

Alaia, Goldbergh, Bijenkorf, Hunkemöller, Harpers Bazaar en VOGUE, om er maar een paar uit zijn portfolio te noemen. De Amsterdamse videograaf Daan Thomassen mag veel toonaangevende merken en bedrijven tot zijn opdrachtgevers rekenen. Gevormd door zijn ouders Pim Thomassen en het getalenteerde model Linda Spierings, werden mode en fotografie een manier van leven.

video storytelling

Als werkstudent ontwikkelde hij zijn passie voor video. Tijdens een videoprototypeproject nam hij de rol van regisseur en monteur op zich en de rest is history! Tijdens zijn studie werkte hij als assistent fotograaf voor verschillende fotografen in binnen- en buitenland. Hij vond zijn passie in korte films en het maken van behind the scenes impressies. Hij werkt zowel aan nationale als internationale projecten. Als interactieve media professional noemt hij zichzelf een allround storyteller die merken. Bekijk hieronder wat voor video’s Daan zoal heeft gemaakt!

module videoGRAFIE

In de module videocreatie leren de studenten hoe je zelfstandig van A tot Z een videoproductie tot stand brengt. Van technische basisvaardigheden en storytelling tot het zelfstandig filmen en monteren van een video; de studenten gaan aan de slag met verschillende vormen van videografie.

Wil jij leren hoe je video’s maakt die opvallen? Zie jij videografie naast onder andere fotografie en kennis van social media advertising als een belangrijk onderdeel van de skills van de toekomst? Kijk dan snel bij de opleiding Branding & Business of de tweejarige opleiding Fashion & Creative Business.

Other stories
Other stories
Wat kun je doen met Allround Fashion Styling?

Wat kun je doen met Allround Fashion Styling?

Omdat we regelmatig de vraag van ouders krijgen wat je allemaal na de opleiding kunt doen als Allround Fashion Stylist,…
Help, hoe overtuig ik mijn ouders?

Help, hoe overtuig ik mijn ouders?

Ok, ik ben overtuigd om een opleiding te doen bij 55, nu m’n ouders nog ;). Wij helpen je graag…
Kick-off TV & Celebrity styling

Kick-off TV & Celebrity styling

Deze week hebben de studenten kennis gemaakt met het blok TV & Celebrity styling. Het blok werd afgetrapt met niemand…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.