Skip to content

Inschrijfprocedure

Inschrijfprocedure

Inschrijven voor een opleiding of cursus bij 55 Creative Business School is eenvoudig. In vier stappen meld je je via ons online inschrijfformulier aan. Klik op de button inschrijven hieronder of naast de gewenste opleiding of cursus om de procedure te starten.

Na het invullen van het online inschrijfformulier, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een digitale opleidingsovereenkomst. Deze dien je voor akkoord te ondertekenen om de inschrijving te voltooien. Ontvang je geen mail met digitale opleidingsovereenkomst? Controleer je spambox of stuur een email naar hello@55creativebusinessschool.nl

Indien je jonger bent dan 18 jaar ten tijde van inschrijving, vragen we je ouders, voogd of wettelijke vertegenwoordiger toestemming te verlenen. Vink aan dat je jonger bent dan 18 jaar. Vervolgens wordt er gevraagd om de contactgegevens van je ouders, voogd of wettelijke vertegenwoordiger in te vullen. Aan het eind van de inschrijving dient de ouder, voogd of wettelijke vertegenwoordiger de inschrijving te voltooien door het bevestigen van de inschrijving.


Toestemming leerplichtambtenaar:
Ben je jonger dan 18 jaar en niet in het bezit van een startkwalificatie (minimaal) diploma havo, vwo of mbo niveau 2 of hoger, dan ben je verplicht een vrijstelling van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar aan te vragen. Deze kunnen je samen met je ouders, voogd of wettelijk vertegenwoordiger  aanvragen bij de gemeente in je woonplaats.

Plan hier je toelatingsgesprek in.

Afhankelijk van de gekozen opleiding/cursus kan gekozen worden voor de volgende betaalopties:

  • Totaalfactuur. Bij betaling in een keer wordt een korting gegeven.
  • Betaling in termijnen* + aanbetaling. 

De hoogte van de korting bij betaling in een keer en het aantal termijnen waarin kan worden betaald, staat vermeld bij de betreffende opleiding/cursus bij ‘prijs’.

Vier weken voor aanvang van de opleiding/cursus ontvangt student/cursist per e-mail een factuur voor het totaalbedrag ofwel voor de aanbetaling. Deze factuur dient uiterlijk 10 werkdagen vóór aanvang van de opleiding/cursus te worden voldaan door middel van de bijgevoegde iDEAL-betaallink of worden overgeboekt naar de bankrekening van 55 Creative Business School zoals vermeld op de factuur.

Voor meer informatie over betalingen zie artikel 8 in onze algemene voorwaarden. 

* Bij een korte cursus/opleiding (minder dan 6 lessen) ontvang je een totaalfactuur. Het is hierbij niet mogelijk om in termijnen te betalen

Scholingsaftrek: voor een opleiding kun je geld terugkrijgen van de belastingdienst. Een belangrijke voorwaarde is dat je de opleiding zelf hebt betaald. Bereken hier hoeveel.

Er zijn verschillende fiscale regelingen voor werknemers en werkgevers waarmee je de netto studiekosten flink kunt verlagen. Zo kun je studeren op kosten van je werkgever. Veel werkgevers stimuleren werknemers om een opleiding te volgen en zijn daarom bereid in sommige gevallen je studiekosten geheel of gedeeltelijk voor hun rekening te nemen. Je werkgever heeft direct voordeel van je nieuwe kennis en vaardigheden. Bovendien zijn studiekosten volledig fiscaal aftrekbaar voor je werkgever.

Industry focused
55 Creative Business School biedt een netwerk voor het leven. Tijdens de opleidingen en cursussen doe je dankzij projecten en opdrachten een hoop praktijkervaring op. Hiermee bouw je al tijdens je opleiding aan een breed netwerk. Door onze bekende gastdocenten uit de fashion & media industrie leer jij niet alleen de vooraanstaande namen uit het vak kennen, maar maken deze professionals ook kennis met jouw talent. Je kunt buiten schooltijden backstage tijdens shoots en kan mogelijk stagelopen bij onze partners. Hierdoor krijg je de kans al tijdens je opleiding aan je eigen netwerk te bouwen.

Learn from the best
Reality school. Je krijgt les van docenten die zelf actief zijn in de wereld van Fashion & Media. Diverse vooraanstaande en bekende namen uit die wereld zoals onder anderen Anna Nooshin, Yara Michels, Kelly Huijsman, Famke Mesman, Jetteke van Lexmond en Linda Tol delen tijdens onze populaire masterclass hun ervaringen uit de praktijk.

Dankzij lessen van professionals, de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en diverse ervaringen uit de praktijk, weet je na het schooljaar wat je wilt en kunt. Met het 55 Creative Business School diploma heb je een voorsprong op de arbeidsmarkt omdat je opvalt tussen de massa.

Persoonlijke aandacht
Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal: goede communicatieve, sociale vaardigheden en samenwerken. Een student counselor begeleidt intensief de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten. Ook bieden wij actief loopbaanbegeleiding aan. Ruim 90% van onze afgestudeerden is werkzaam in de fashionbranche.

Kleinschalig & particulier
55 Creative Business School is een kleinschalig, particulier opleidingsinstituut. Het is ons doel een nieuwe generatie creative professionals op te leiden die meteen aan de slag kunnen in de fashion, media en andere creatieve industrieën. Samen met experts uit het vak hebben wij een innovatieve lesmethode ontwikkeld die volledig afgestemd is op de eisen en behoeften van de huidige markt. Praktijkgericht, aandacht voor persoonlijk leiderschap en onderwijs door toonaangevende professionals uit het vak zijn voor ons wezenlijke onderdelen in de voorbereiding op een succesvolle loopbaan in de fashion en media.

Kies voor kwaliteit
Onze onderwijsinstelling is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Wij voldoen aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

55 Creative Business School is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Toezicht en Opleiding (NRTO). NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die u hier kunt vinden.

 


Vergroot je carrièrekansen

De afgestudeerde 55 Creative Business School studenten zijn zeer gewild en breed inzetbaar. Klik hier voor meer over een toekomst in de fashion en media.

Contact
& advies

Contact
& advies

Heb je vragen over de inschrijfprocedure of hulp nodig? We helpen je graag persoonlijk verder.
Via onderstaande buttons plan je een belafspraak of stel je je vraag via het contactformulier.

Education

Education

Ready to learn form the best?

1 jaar

september

Eenjarige opleiding tot allround stylist. Vakken als: fashion & media styling, personal styling, tv- & celebrity styling en event styling. In één schooljaar leer je alle kennis en vaardigheden op het gebied van styling zoals fashion & media styling…

Open dag

Open dag

Proef de sfeer, ontmoet het team en stel vragen aan studenten.
Wil je meer weten over onze opleidingen of cursussen? Kom dan naar onze open dag.
Meld je hier aan!

Instagram
Instagram

Follow us backstage 

StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

Neem contact op

Wil je graag teruggebeld worden? Vul het onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op

Wil je informatie of heb je een specifieke vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.