Skip to content

Glitz and glam Christmas party

Glitz and glam Christmas party

We houden tradities graag in ere – de kerstborrel is een terugkerend fenomeen. Zo luidden we afgelopen week opnieuw de kerstvakantie en het einde van het jaar in met een feestelijke samenkomst. Alle Allround Styling girls kwamen tijdens deze swingende les bij elkaar in de mooiste outfits. De dresscode was Glitz & Glam. Hoe kan het ook anders, de kerstperiode vraagt om de meest stijlvolle en glinsterende look die je in je wardrobe hebt hangen.

De hapjes en drankjes waren tevens in stijl. Uiteraard was er champagne om samen te proosten. Life of Pie verzorgde een heerlijke Christmas proof taart. Bijna zonde om op te eten, zo mooi. Ondertussen kwam de karaoke-set tevoorschijn en klonk Mariah Carey met ‘All I want for Christmas’ door de speakers. Een kerstborrel die we niet snel vergeten.

Namens het team en haar studenten wensen we je een Merry Christmas!

Other stories
Other stories
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.