Skip to content

Gastles Lonneke Nooteboom

Gastles Lonneke Nooteboom

De Personal Styling cursisten kregen een gastles van Lonneke Nooteboom. Lonneke is naast moeder van drie kinderen een vrouw die mode ademt. Zo ontwikkelde ze haar eigen platform Style My Day, wat oorspronkelijk bedoeld was als inspiratiebord voor haarzelf, maar richt ze zich nu meer op haar styling werkzaamheden. Zo was ze stylist bij Koffietijd en heeft ze meerdere stylingopdrachten waarvoor ze van haar woonplaats in België vaak naar Amsterdam rijdt. Lonneke is naast stylist ook ondernemer/influencer. Een dag uit het leven van deze stijlvolle vrouw? Nooit hetzelfde. Lonneke neemt onze Personal Styling cursisten mee op reis door haar werk!

Other stories
Other stories
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.