Skip to content

Educator Jetteke van Lexmond

Educator Jetteke van Lexmond

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling reizen de studenten door de verschillende facetten van styling. Vorige week startten ze met het blok Fashion Styling. Niemand minder dan topstylist Jetteke van Lexmond gaf ze hun eerste masterclass.

Als we aan Jetteke denken, denken we aan een super lief mens, die goed weet wat ze doet en waar ze voor staat. Als stylist voor o.a. Vogue is zij een inspiratiebron voor onze upcoming stylistes. Jetteke vertelde ze over een project waar ze nu mee bezig is. Waar haalt ze haar inspiratie vandaan? En hoe komt een concept tot stand? Momenteel is ze druk met een shoot in Gambia. Door te spelen met de omgeving krijg je het meest natuurlijke beeld, vertelt Jetteke. Zo heeft ze ooit een helm gemaakt van een watermeloen en lijkt het haar heel gaaf om te werken met de mensen die in Gambia leven. Wij zijn na deze inspirerende gastles super benieuwd naar het eindresultaat!

Ook les krijgen van stylistes uit het vak zoals Jetteke van Lexmond? Klik dan hier voor meer informatie over de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories
Other stories
Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Bij de cursus Fashion & Media Styling gaan de cursisten beelden stylen voor High End Fashion Magazines en doen ze…
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.