Skip to content

Educator Jetteke van Lexmond

Educator Jetteke van Lexmond

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling reizen de studenten door de verschillende facetten van styling. Vorige week startten ze met het blok Fashion Styling. Niemand minder dan topstylist Jetteke van Lexmond gaf ze hun eerste masterclass.

Als we aan Jetteke denken, denken we aan een super lief mens, die goed weet wat ze doet en waar ze voor staat. Als stylist voor o.a. Vogue is zij een inspiratiebron voor onze upcoming stylistes. Jetteke vertelde ze over een project waar ze nu mee bezig is. Waar haalt ze haar inspiratie vandaan? En hoe komt een concept tot stand? Momenteel is ze druk met een shoot in Gambia. Door te spelen met de omgeving krijg je het meest natuurlijke beeld, vertelt Jetteke. Zo heeft ze ooit een helm gemaakt van een watermeloen en lijkt het haar heel gaaf om te werken met de mensen die in Gambia leven. Wij zijn na deze inspirerende gastles super benieuwd naar het eindresultaat!

Ook les krijgen van stylistes uit het vak zoals Jetteke van Lexmond? Klik dan hier voor meer informatie over de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories
Other stories
Met H&M de studio in!

Met H&M de studio in!

Let’s shoot! Na conceptontwikkeling, moodboards en de styling challenge is het nu tijd voor het echte werk, de eerste fotoshoot…
Yearbook challenge - think pink

Yearbook challenge - think pink

Na weken vol conceptontwikkeling en moodboards gingen de studenten in de laatste les een stapje verder op weg naar de…
Fieldtrip Maison Amsterdam

Fieldtrip Maison Amsterdam

Deze week gingen de studenten Allround Styling op fieldtrip naar de ‘lands grootste modehuis in Amsterdam, de Nieuwe Kerk. Maison…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.