Skip to content
Manon-meijers-55creativebusinessschool-masterclass-thestyleshrink-1a

De psychologie achter je outfit

De psychologie achter je outfit

Je goed voelen in je outfit? Achter jouw outfit schuilt veel meer dan je denkt. Manon Meijers komt langs voor een masterclass over haar methode die kleding en psychologie verbindt. Ze vertelt over verschillende archetypes en haar inspirerende loopbaan. Onze studenten zijn geïnspireerd om aan de slag te gaan met de psychologie achter kleding. Ready om iedereen gelukkig te kleden! Lees meer over de masterclass van Manon Meijers in deze blog.

Masterclass van The Style Shrink

Volgens Manon is kleding de meest doeltreffende manier om je persoonlijkheid te versterken en een indruk achter te laten. Maar ook om je meer zelfvertrouwen te geven en zo je doelen te bereiken. In de masterclass vertelt Manon over de kracht van kleding en hoe je deze kunt inzetten. Ze brengt waardevolle inzichten mee, die ertoe leiden dat je de stijl vindt die écht bij je persoonlijkheid past. Zo weten ook onze studenten beter wie zij zijn, welke stijl goed bij hen past, en hoe je dit bij anderen kunt achterhalen. Manon is vastbesloten om iedereen gelukkig voor de kast èn stralend voor de spiegel te krijgen.

55 creative business school - manon meijers - masterclass the style shrink 1a3

Tip van Manon!

“Morgenochtend ga je voor je kast staan en doe je 1 minuut je ogen dicht. Je gaat even bij jezelf intunen. Wat ga ik vandaag doen en wat heb ik vandaag nodig? Je kan bijvoorbeeld een schop onder je kont nodig hebben. Misschien heb je wel die hakken nodig om je zelfverzekerd te voelen of ik heb kleur nodig om mij blijer te voelen. Probeer dat eens! Je kan elementen van archetypes gebruiken om je beter te voelen. Ik geloof erin dat je jezelf gelukkig kan kleden.”

55 creative business school - manon meijers - masterclass the style shrink 1a2

Ook les krijgen van Manon Meijers en leren over psychologie en styling? Bekijk hier de opleiding Allround Styling.

Other stories
Other stories
Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

2024 is in volle gang en de Open Dagen worden goed bezocht. Ben jij ook op zoek naar wat je…
masterclass Robbert Rodenburg

masterclass Robbert Rodenburg

Terwijl Robbert Rodenburg (25) meestal de vragen stelt, krijgt hij tijdens de masterclass bij 55 zelf veel vragen van de…
Student Spotlight: Meet Felice

Student Spotlight: Meet Felice

Ze staat bekend als het ondeugende, chaotische en altijd blije meisje, is gek op moodboards creëren en wil de stylist…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.