Skip to content
Manon-meijers-55creativebusinessschool-masterclass-thestyleshrink-1a

De psychologie achter je outfit

De psychologie achter je outfit

Je goed voelen in je outfit? Achter jouw outfit schuilt veel meer dan je denkt. Manon Meijers komt langs voor een masterclass over haar methode die kleding en psychologie verbindt. Ze vertelt over verschillende archetypes en haar inspirerende loopbaan. Onze studenten zijn geïnspireerd om aan de slag te gaan met de psychologie achter kleding. Ready om iedereen gelukkig te kleden! Lees meer over de masterclass van Manon Meijers in deze blog.

Masterclass van The Style Shrink

Volgens Manon is kleding de meest doeltreffende manier om je persoonlijkheid te versterken en een indruk achter te laten. Maar ook om je meer zelfvertrouwen te geven en zo je doelen te bereiken. In de masterclass vertelt Manon over de kracht van kleding en hoe je deze kunt inzetten. Ze brengt waardevolle inzichten mee, die ertoe leiden dat je de stijl vindt die écht bij je persoonlijkheid past. Zo weten ook onze studenten beter wie zij zijn, welke stijl goed bij hen past, en hoe je dit bij anderen kunt achterhalen. Manon is vastbesloten om iedereen gelukkig voor de kast èn stralend voor de spiegel te krijgen.

55 creative business school - manon meijers - masterclass the style shrink 1a3

Tip van Manon!

“Morgenochtend ga je voor je kast staan en doe je 1 minuut je ogen dicht. Je gaat even bij jezelf intunen. Wat ga ik vandaag doen en wat heb ik vandaag nodig? Je kan bijvoorbeeld een schop onder je kont nodig hebben. Misschien heb je wel die hakken nodig om je zelfverzekerd te voelen of ik heb kleur nodig om mij blijer te voelen. Probeer dat eens! Je kan elementen van archetypes gebruiken om je beter te voelen. Ik geloof erin dat je jezelf gelukkig kan kleden.”

55 creative business school - manon meijers - masterclass the style shrink 1a2

Ook les krijgen van Manon Meijers en leren over psychologie en styling? Bekijk hier de opleiding Allround Styling.

Other stories
Other stories
masterclass Humberto Tan 'blijf niet zitten, spring eruit'

masterclass Humberto Tan 'blijf niet zitten, spring eruit'

Humberto Tan bekend van onder andere RTL late night, winnaar van Het Perfecte Plaatje en presentator van zijn weekend talkshow ‘Humberto’…
Manon Meeuwis, nooit meer miskopen

Manon Meeuwis, nooit meer miskopen

Weer stralend voor je spiegel staan? Dat klinkt als een job voor Manon Meeuwis! Als een echte Style Shrink nam…
Red carpet ready met de module video creatie

Red carpet ready met de module video creatie

Video is hard op weg de meest populaire vorm van marketing te worden. Uit recent onderzoek is gebleken dat consumenten…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.